A háromlábú Dukey utolsó napja

A háromlábú Dukey utolsó napja

Egy szívbemarkoló fotósorozat Dukey utolsó napjáról. Szerető gazdijának nem volt más választása. Rákkal küszködő kedvencének szervezett egy utolsó „Hamburger partyt”.

Dukey egy labrador retriever, akinél évekkel ezelőtt rákot diagnosztizáltak, aminek következtében az egyik lábát amputálni kellett. A közelmúltban sajnos a daganat ismét megjelent, ami nagyon sok kellemetlenséget jelentett Dukey számára. A nappalokat még jól viselte, de az éjszakák egyre nehezebben teltek. Jordan Robert, Dukey gazdája nehéz döntést hozott. Nem volt más választása, megkímélte kedvencét a további szenvedéstől.

A szomorú tulajdonosok és a barátok elhatározták, hogy szerveznek Dukey részére egy „utolsó napot a Földön”, amelyet dokumentálni fognak, hogy emlékét megőrizzék.

Eljött a nap. Dukey utolsó napja:

Délelőtt a barátok egy „Hamburger party” keretében búcsúztak el Dukey-tól, amit egy vidám kirándulás követett a helyi parkban. A közös játék után gazdája elbúcsúzott kedvencétől, majd egy egészségügyi szakember örökre elaltatta Dukey-t.

Kattints a képre a galériához!

A fotósorozatot a gazdi és Dukey jóbarátja Robyn Arouty készítette, aki a képekhez "Dukey gondolatait" is hozzáfűzte. A galéria a képre kattintva megnyílik, ahol megnézheted Dukey utolsó napját. „Én ma meghalok.”

Forrás: BuzzFeed

 

log
10
Összesített értékelés
1 értékelés alapján

Kérünk add meg neved és emailcímed az értékelés elmentéséhez.
Sem a név, sem az emailcím nem fog megjelenni, csupán a visszaélések kiszűrése miatt szükséges megadni.

Hozzászólások

Legyél az első, aki hozzászól! | Te mit gondolsz?

  Ezeket olvastad már?

  Azonosították a labradorok elhízásáért felelős génmutációt

  máj. 4, 2016

  Azonosították a labradorok elhízásáért felelős génmutációt

  Azonosították azt a génmutációt, amely a labrador retrieverek elhízásáért felelős, a kutatók szerint az eredmény az emberi elhízás kutatásában is fontos előrelépés.

  Állati kvíz

  Édes és vidám

  Iratkozz fel hírlevelünkre

  log

  Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
  Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.