A kutya kitört ketrecéből, hogy megkeresse a síró kölyköket

A kutya kitört ketrecéből, hogy megkeresse a síró kölyköket

A megható találkozásra a Barker's Pet Motel-ben került sor, egy anyakutya és a megmentett kiskutyák között, még pénteken.

Nagyon sok imádnivaló dolgot láttunk már itt a Barker's-ben, de ez a történet viszi a pálmát. Múlt éjszaka az Alberta Animal Rescue Crew Society - AARCS szervezettől befogadott kiskutyáink, és a szintén nálunk vendégeskedő anyakutya (Maggie) megható találkozásáról beszélt mindenki. 

"Maggie-t nemrég vettünk át a Humane Society-től, akinek kölykeit 2 héttel ezelőtt elválasztották tőle. Múlt éjjel az anyakutya biztos meghallotta, ahogy a kölyök kutyák sírnak. Kiszabadult a ketrecből, hogy melléjük feküdhessen. Most egy időre összeraktuk őket, és így hármasban boldogok." - áll a Barker's közösségi oldalán.

Amíg vacsoráztak, addig Aldred a tulajdonos, a telefonján ellenőrizte a kamerákat. Ekkor vette észre, hogy Maggie a síró kölyökkutyák kennelje előtt mászkál. A kiskutyákat látva csóválta a farkát, és eldöntötte, hogy ott fog maradni, amíg meg nem érkezünk. Aldred odasietett, akit Maggie izgatottan üdvözölt. "Odajött hozzám, nagyon boldog volt és visszavezetett a kiskutyákhoz, mintha csak azt mondaná, hogy szükségem van rá, hogy megismerjem ezeket a kutyákat." - meséli Aldred 

A felvételeket később visszanézték, és látták, hogy Maggie körbement és kereste honnan jön a hang, amíg meg nem találta. Nagyon édes volt, egyszerűen csak ott akart lenni a kiskutyákkal. A kiskutyáknak szükségük volt rá, és neki is rájuk. 

Aldred beengedte Maggiet a kiskutyák ketrecébe és nézte, ahogyan ismerkednek. De hamar rájött, hogy nincs miért aggódnia. Egyszerűen boldogok voltak együtt és hagyta, hogy odabújjanak hozzá.

Maggie egy ausztrál juhászkutya keverék, akit nemrég fogadtak örökbe egy menhelyről, ahol pár héttel ezelőtt hozta világra saját kölykeit. A kölyköket és őt is, más-más fogadta örökbe. Maggie gazdái nem lepődtek meg a történteken. Miután saját kölykeit elvették tőle, már a menhelyen is egy másik kölyökalmot ápolgatott. Nagyon erős benne az anyai ösztön. 

Nézd meg a videót:

Forrás: CBC, BarkersPetMotel Facebook

log
10
Összesített értékelés
1 értékelés alapján

Kérünk add meg neved és emailcímed az értékelés elmentéséhez.
Sem a név, sem az emailcím nem fog megjelenni, csupán a visszaélések kiszűrése miatt szükséges megadni.

Hozzászólások

Legyél az első, aki hozzászól! | Te mit gondolsz?

  Állati kvíz

  Édes és vidám

  Iratkozz fel hírlevelünkre

  log

  Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
  Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.