A megmentett kutya vigasztalja sérült barátját, aki megjárta a poklot

A megmentett kutya vigasztalja sérült barátját, aki megjárta a poklot

Megható kép, amikor a sérüléseiből lábadozó Simon óvatosan odatette mancsát a műtőasztalon fekvő Sammie mancsához. Mintha pontosan tudta volna, hogy min megy keresztül.

Simon, a sérüléseiből éppen gyógyuló Border Collie, odament Sammie-hez, a 4 hónapos boxer keverékhez és óvatosan rátette mancsát Sammie-ére. Bár a két kutya több hét különbséggel lett megmentve, úgy tűnt mintha Simon pontosan tudná Sammie min megy keresztül a New York-i Rescue Dogs Rock műtőasztalán.

"Az állatorvosnál találkoztak és Simon azonnal húzott Sammie-hez", mondta Jackie O'Sullivan, a menhely táralapítója, a Bored Panda-nak. "Nagyon védelmezi őt." Sammie végigjárta a poklot. A szegény állat nemcsak, hogy le lett fújva festékfújóval, fejbe is lőtték, és egy autó mögött húzták.

Sammy-nek golyó ütötte lyuk volt a fején, ami látszik a képeken. A bőre nagy felületen fel- és szétszakadt a kocsi után való húzásban, és úgy tudjuk legalább egyik lábában a csont szétzúzódott.

Simon rendszeresen ellenőrzi a kis barátja állapotát. Bár Simon hamarosan teljesen meggyógyul és örökbefogadható lesz, Sammie előtt még hosszú út áll.

"Még nem tudjuk, hogy Sammie teljesen helyreáll-e a történtekből mivel csak most lett túl a műtéten", magyarázta O'Sullivan. "Az állatorvosnak kell 2 hét, hogy meglássa, hogy a lába megmenthető-e. A fertőzés a legnagyobb veszély. Van esélye, hogy elveszti egy vagy két lábát, de megteszünk mindent, hogy megmentsük."

Forrás: boredpanda

log
10
Összesített értékelés
5 értékelés alapján

Kérünk add meg neved és emailcímed az értékelés elmentéséhez.
Sem a név, sem az emailcím nem fog megjelenni, csupán a visszaélések kiszűrése miatt szükséges megadni.

Hozzászólások

1 hozzászólás | Te mit gondolsz?

  • Berkes László - 2017. augusztus 27. 21:48

    Tanulhatnának az emberek !

Ezeket olvastad már?

Megmentett cica első találkozása leendő barátjával - gyönyörű pillanatok

febr. 11, 2015

Megmentett cica első találkozása leendő barátjával - gyönyörű pillanatok

A cicára egy elhagyatott helyen találtak rá az állatvédők, akiknek köszönhetően szépen felépült komoly betegségeiből.

Állati kvíz

Édes és vidám

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.