Reagan a cuki Labradoodle, felpörgeti az internetet cuki képeivel

Reagan a cuki Labradoodle, felpörgeti az internetet cuki képeivel

Jelenleg az imádnivalóan hullámos szőrű kutya, és gazdájának unokája uralja az internetet cuki képeivel, akik megegyező ruhába öltözködnek.

 

A két éves Ausztrál Labradoodle kutyus, Sandi Swiridoff családjával él Portland-ben (Oregon). Az asszony készíti ezeket a képeket az édes párosról, amelyet a kutya Instagram oldalán posztol, amelynek közel 60.000 követője van.

Hogy megvédjék a kisgyerek magánéletét a nagy nyilvánosságtól, Sandi kreatív módon mutatja be a kisgyerek és a kutya közötti kötődést anélkül, hogy felfedné a gyerek személyazonosságát.

Amikor a kutya és kis barátja 1 éve találkoztak, azonnal kialakult közöttük a kötődés, és azóta is barátok. Ugyanannyi idősek.


"Ha lerakom a gyereket aludni, akkor a kutya kint marad az ajtó előtt és várja, hogy felébredjen és újra játszanak." -meséli az asszony.

Sandi és férje Eric, 8 hetes korában adobtálták a kutyát, és akkor kezdték feltölteni a képeket az Instagramra, amikor 6 hónapos volt. Reagan imád felöltözni, imádja ha foglalkoznak vele, a kamerát és az embereket.

Tudja, hogy ahol fényképek vannak, ott jutalom és dícséret is van.
"Amikor felöltözik az csak néhány percig tart, amíg elkészítem a fotókat, utána visszaváltozik újra normális kutyává" - mondja Sandi. 

Idén karácsonyra a fotókból egy naptárt készítettek, aminek bevételéből gyerekeknek segítenek.
Sandi elmondta, hogy Reagan remekül kijön a gyerekekkel és más kutyákkal is. Még sose találkozott másik kutyával, akit ne szeretett volna.

Reagan adoptálása volt a legjobb döntés, amit valaha tettünk. Annyi boldogságot hozott az életünkbe, és mások életébe is. 

Forrás: dailymail

log
10
Összesített értékelés
1 értékelés alapján

Kérünk add meg neved és emailcímed az értékelés elmentéséhez.
Sem a név, sem az emailcím nem fog megjelenni, csupán a visszaélések kiszűrése miatt szükséges megadni.

Hozzászólások

Legyél az első, aki hozzászól! | Te mit gondolsz?

  Ezeket olvastad már?

  Cuki kiscicák

  márc. 5, 2014

  Cuki kiscicák

  Mindannyian szeretjük az édes kiscicákat, hiszen különálló egyéniségek. Van amelyik mindig fáradt, van olyan aki folyamatosan játszik valamivel és még sorolhatnánk. Te melyiket vinnéd haza?

  Állati kvíz

  Édes és vidám

  Iratkozz fel hírlevelünkre

  log

  Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
  Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.