Végső búcsú

Végső búcsú

Lefotózták, ahogy elszórja a kutyája hamvait – Amikor megnézte a felvételt, olyat látott, mint még soha Ashley Lang nemrég vesztette el a legjobb barátját, a 12 éves golden retrievert, Wagnert.

Úgy döntött, a kutyus hamvait Aspen egyik parkjában szórja szét, mert kedvence imádott a szabadban, lágy napsütésben szaladgálni. A megható pillanatról, amikor az eb maradványait a levegőbe szórta, fotó készült: a képen azonban valami szokatlan dolog tűnt fel…

Így búcsúzott Wagner?
Ashley és a fényképezőgép mögött álló barátja utólag vette észre, hogy a felvételen a hamvakból egy kutya misztikus, fehér alakja bontakozik ki. Nem hittek a szemüknek - mindenre számítottak, csak erre nem. Az első sokk után azonban Ashley már meg volt győződve arról, hogy ez egy üzenet Wagnertől, neki. Hű társa így búcsúzott tőle.
Mondanunk sem kell, hogy a fotó felrobbantotta az internetet. Egyre többen és többen osztották meg, és szinte mindenki hitt abban, hogy semmiféle „utómunka” nem történt a képen. Számos kommentelő annyira meghatódott, hogy a saját, hasonló tapasztalatait is megosztotta. „Amikor az egyik kiskutyánk megszületett, törölközőbe csavartuk. Az anyagon megjelent egy kis vérfolt, ami egy tökéletes szívecskét formázott. Hiszem, hogy azért, mert az első szó, amit mondtam a születésekor, az volt, hogy szeretlek."

Akár igaz, hogy egy „angyali kutya” jelent meg a fotón, akár nem, ha ez a felvétel biztosítja a kisállatok tulajdonosait arról, hogy a kedvenceik jó helyre kerülnek, már megérte.

 

Forrás: internet

 

Kapcsolódó tartalmaink:

log
10
Összesített értékelés
1 értékelés alapján

Kérünk add meg neved és emailcímed az értékelés elmentéséhez.
Sem a név, sem az emailcím nem fog megjelenni, csupán a visszaélések kiszűrése miatt szükséges megadni.

Hozzászólások

Legyél az első, aki hozzászól! | Te mit gondolsz?

  Ezeket olvastad már?

  Az utolsó játék - könnyfakasztó történet, érdemes elolvasnod...

  szept. 18, 2015

  Az utolsó játék - könnyfakasztó történet, érdemes elolvasnod...

  A reggeli séta alatt már más volt a kutya. Nem nézett be a bokrok alá, nem állt meg percekre egy-egy helyen szaglászni, nem maradt le nézelődni. Szorosan ment a férfi lába mellett, mintha félne, ho...

  Állati kvíz

  Édes és vidám

  Iratkozz fel hírlevelünkre

  log

  Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
  Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.