Felelős állattartás

 • Cicák új eledelhez szoktatása

  márc. 10, 2020

  Cicák új eledelhez szoktatása

  Cicád a kora -, vagy betegsége miatt új eledel átszoktatására kényszerülhet. Ehhez ismerned kell, hogy állatorvosok által hogyan javasolt az új eledelhez szoktatás. Ha betartod az előírtakat, számos egészségügyi problémát megelőzhetsz.

 • Válogatós, finnyás vagy étvágytalan cicák táplálása

  márc. 8, 2020

  Válogatós, finnyás vagy étvágytalan cicák táplálása

  A cicák általában imádnak válogatni az ételek között, azonban egy hirtelen étvágycsökkenés vagy ételmegtagadás egy addig jól étkező cicánál komolyabb problémák megjelenését jelezheti.

 • 18 étel, amit soha ne adj cicádnak

  márc. 7, 2020

  18 étel, amit soha ne adj cicádnak

  Egy újdonsült cicagazdi bizony számtalan felmerült kérdéssel áll szemben. Ha azt már tudod, hogy mit ehet és mennyit, azért azzal is tisztában kell lenned, hogy melyek azok az ételek amelyeket nem ehet.

 • Macska etetése: kölyök, felnőtt és idős

  márc. 6, 2020

  Macska etetése: kölyök, felnőtt és idős

  Nem mindegy, hogy milyen korú cicáról beszélünk. Macskánk szervezetének olyan eledelt kell választanunk, amely életkorának és egészségi állapotának megfelelő. A mennyiség és a rendszeresség sem mindegy, hogy egészségét sokáig fenntarthassuk.

 • Kutyasétáltatás szabályai

  febr. 19, 2020

  Kutyasétáltatás szabályai

  Ez egy igen kényes kérdés, ezért fontos ezzel a témakörrel is foglalkoznunk. Sajnos sokan a mai napig nem foglalkoznak kötelezettségeikkel, ...

 • Így játsz a cicáddal

  febr. 21, 2020

  Így játsz a cicáddal

  Ha szeretnéd igazán boldoggá és egészségessé tenni cicádat, az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy a játék nagyon fontos számára. Nem afféle luxus vagy úri passzió, amelyre akkor kerítesz sort, ha éppen akad egy kis időd. Szervezetének szüksége van mozgásra!

 • MEOE - 2020. évi kutyakiállítási naptár

  febr. 20, 2020

  MEOE - 2020. évi kutyakiállítási naptár

  Mint minden évben az Ebtenyésztők Országos Szövetsége elkészíti éves kutyakiállítási naptárát, melyet most minden gazdival megosztunk.

 • 9 dolog ami megváltozik az életedben, miután kutyagazdi leszel

  febr. 17, 2020

  9 dolog ami megváltozik az életedben, miután kutyagazdi leszel

  Mielőtt bárki egy kutyát vesz magához, rózsaszín fátyol lengedez előtte a kutyatartással kapcsolatban. Olyan ez, mint egy terhesség alatti, várakozással teli időszak. Csodás séták, idilli pillanatok és gyorsan tanuló örökké szófogadó kutyus...

 • Így szoktass össze egy cicát és egy kutyát

  febr. 19, 2020

  Így szoktass össze egy cicát és egy kutyát

  Elgondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne a kutyád mellé egy cicust is hazavinni, vagy fordítva? Esetleg egyszerre szeretnéd mindkettőt? Sajnos sokan félünk az összeszoktatástól, ezért számtalan gazdi csak egy kisállatot választ, hogy elkerülje az esetleges problémákat.

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.