Állatkínzás miatt keresi a rendőrség ezt a férfit

Állatkínzás miatt keresi a rendőrség ezt a férfit

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri egy férfi azonosításában. A feltételezett elkövető egy szemeteszsákban szállított ismeretlen eredetű élőhalat.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/5041/2017. bűnügyi számon, állatkínzás bűntettének gyanúja miatt indított eljárást.

Egy hivatásos halőr tett feljelentést a rendőrségre, mert 2017. október 15-én nem sokkal 14 óra után a Maty-ér közelében megállított egy robogót vezető fiatalt, akinek ellenőrzésekor a csomagtartójában, egy szemetes zsákban méreten aluli, élő nemes halakat talált. A férfi ezek eredetéről nem tudott elszámolni. A feltételezett elkövetőt tájékoztatta arról, hogy értesíti a rendőrséget, de ezt követően a gyanúsított a robogóval távozott a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiatal tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

log

Kérünk add meg neved és emailcímed az értékelés elmentéséhez.
Sem a név, sem az emailcím nem fog megjelenni, csupán a visszaélések kiszűrése miatt szükséges megadni.

Hozzászólások

Legyél az első, aki hozzászól! | Te mit gondolsz?

  Ezeket olvastad már?

  Transzneművé válnak a halak a szennyvizekbe kerülő vegyi anyagok miatt

  júl. 3, 2017

  Transzneművé válnak a halak a szennyvizekbe kerülő vegyi anyagok miatt

  Az édesvízi hím halak egyötöde transznemű a szennyvizekbe került vegyi anyagokban, köztük a fogamzásgátlókban lévő hatóanyagok miatt - derült ki egy brit tanulmányból.

  Állati kvíz

  Hírek

  Iratkozz fel hírlevelünkre

  log

  Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
  Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.