Szívbemarkoló dolgot tettek a rendőrök

Szívbemarkoló dolgot tettek a rendőrök

Az asszony sírva kérte a rendőröket, hogy segítsenek befogadott cicáján.

Egy elkeseredett asszony kért segítséget 2018. február 23-án a kora délutáni órákban a rendőrségtől Farkaslyuk településről.

A 77 éves hölgy a rendőröket sírva kérte, hogy bár tudja nem rendőrségi ügy, de a szomszédjai halálát követően ő fogadta be árván maradt házi kedvencüket, hogy az állatnak - szűkös anyagi lehetőségei ellenére is – otthont biztosítson, azonban a cica előző nap sérülten jött haza, azóta csak fekszik, de nem teheti meg, hogy állatorvoshoz vigye.

Az egyenruhások, a szemmel láthatóan állkapocs-sérült állat ellátása miatt kapcsolatba léptek a Hermann Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédelmi Egyesület Ózdi Állatmenhelyének vezetőjével, aki kérte őket, hogy további ellátása miatt a macskát vigyék el egy közeli állatorvosi rendelőbe.

Nem szoktunk a rendőri jelentésből idézni, de most kivételt teszünk, íme:

„Ekkor az állat biztonságos mozgatása érdekében a bejelentőtől elkértem egy használaton kívüli műanyag hűtő dobozt, amit először kibéleltem puha hulladék ruhaneművel. Ezután óvatosan, hogy minél kisebb fájdalmat okozzak neki felemeltem a sérült állatot, majd elhelyeztem a ládában. A ládára a biztonságos szállítás miatt rátettem a fedelét is, de arra vigyáztam, hogy maradjon egy kis rés, amin a cica friss levegőhöz juthatott.”

Hiszen Antoine de Saint-Exupéry óta tudjuk mindannyian „Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.”

Forrás: police.hu

log

Kérünk add meg neved és emailcímed az értékelés elmentéséhez.
Sem a név, sem az emailcím nem fog megjelenni, csupán a visszaélések kiszűrése miatt szükséges megadni.

Hozzászólások

Legyél az első, aki hozzászól! | Te mit gondolsz?

  Ezeket olvastad már?

  Egy rendőr mentette meg a kóbor kutyát, aki megbénult a félelemtől

  okt. 8, 2017

  Egy rendőr mentette meg a kóbor kutyát, aki megbénult a félelemtől

  A földrengés után a káosz közepette egy a félelemtől megbénult kóbor kutyára lett figyelmes az egyik rendőr.

  Állati kvíz

  Hírek

  Iratkozz fel hírlevelünkre

  log

  Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
  Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.