Dr. Mérő Gábor

Dr. Mérő Gábor

Szakterületei: Tartás, gondozás , Betegségek , Táplálás, táplálkozás

Bemutatkozás

Üdvözlöm, dr. Mérő Gábor vagyok – állatorvos

 

2011 szeptemberétől dolgozom Komárom-Esztergom megyében, mint önálló állatorvos. Működési területem főleg Tatabánya, Tata, Komárom és Oroszlány környékére terjed ki, de igény szerint messzebb is elvállalom a különböző háziállatok kezelését. Praxisom a vegyes típusú rutin-állatorvosi ellátás feladataiból áll, ami azt jelenti, hogy alapszinten majdnem az összes háziállat-faj állatorvosi teendőit ellátom mind rendelői, mind pedig háztáji körülmények között.

Állatorvosi diplomám megszerezését követően 3 éven keresztül különböző rendelőkben dolgozva szereztem szakmai gyakorlatot a kis- és nagyállatok állatorvosi ellátása területén a betegségmegelőzéstől kezdve, a belgyógyászati vizsgálatokon át a sebészeti és szülészeti beavatkozásokig. A pácienseimet képviselő számtalan kisállat – kutya, macska, vadászgörény, és sok nagyállat – ló, szarvasmarha, sertés, juh, kecske és baromfi állatorvosi ellátása során tettem szert arra a szakmai gyakorlatra és tapasztalatra, amely a saját állatorvosi praxisom felépítésére ösztönzött.

Praxisom első éveiben kizárólag, mint házhoz járó állatorvos dolgoztam. 2014-ben megnyitottam állatorvosi rendelőmet, amely Szomódon, Tata mellett található. A rendelő megnyitása óta lehetőség van sebészeti és fogászati beavatkozások elvégzésére is. Természetesen, a rendelőben történő munka mellett a háznál történő állatorvoslás is tovább működik.

 

Cím: 2896 Szomód, Újtelep u. 20.

Nyitva tartás

Hétfő, Kedd, Csütörtök: 16-18

Szerda, Péntek: 10-12

(egyéb időpontban előzetes telefonos egyeztetés után)

Telefonos elérhetőség: hétköznap 08-20 között

Telefonszám: 06/30-5895402

e-mail cím: merogabor@hotmail.com

Dr. Mérő Gábor cikkei

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.