Hosszú Noémi

Hosszú Noémi

Dogline Szállás Kft.
tulajdonos

Szakterületei: Tartás, gondozás

Bemutatkozás

 

Hosszú Noémi
 

Szakterületek: szállásközvetítés, utaztatás, kutyás szabadidős programok szervezése
 

Hosszú Noémi vagyok, a www.utazzkutyaddal.hu weboldal megálmodója.

Idegenforgalmi szakemberként és a Tükör Módszer Bemutatócsoport aktív tagjaként szakmámat és hobbimat kötöm össze e weboldal működtetésével.

Néhány éve saját baráti társaságomnak szerveztem egy utazást, ahová mindenki kutyával szeretett volna jönni. Nem volt kis feladat olyan szálláshelyet találni, ahova 7 kutyát beengednek. Megérte a befektetett energia, mert egy élményekkel teli, csodálatos hetet töltöttünk így együtt.

A www.utazzkutyaddal.hu ötlete innen indult, ezzel szeretnék a kutyabarátoknak segíteni abban, hogy ilyen felejthetetlen kalandokban legyen részük együtt, kedvencükkel.

Célom a kutyás utazás népszerűsítése mind a szállásadók, mind az utazók körében.

Weboldalamon igyekszem a kutyás utazás szempontjait figyelembe venni és megfelelő tanácsokkal szolgálni, hogy a négylábúakkal töltött idő igazán tartalmas kikapcsolódást jelentsen.

 

Hosszú Noémi cikkei

  • A kutyának is jár egy kis kikapcsolódás!

    okt. 15, 2015

    A kutyának is jár egy kis kikapcsolódás!

    Egyre inkább természetes, hogy üdüléseinkre a négylábú családtagot is magunkkal visszük, őt sem akarjuk megfosztani az együtt töltendő kellemes napok nyújtotta új élményektől.

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.