Tartás, gondozás

 • Macska etetése: kölyök, felnőtt és idős

  márc. 6, 2020

  Macska etetése: kölyök, felnőtt és idős

  Nem mindegy, hogy milyen korú cicáról beszélünk. Macskánk szervezetének olyan eledelt kell választanunk, amely életkorának és egészségi állapotának megfelelő. A mennyiség és a rendszeresség sem mindegy, hogy egészségét sokáig fenntarthassuk.

 • Kutyasétáltatás szabályai

  febr. 19, 2020

  Kutyasétáltatás szabályai

  Ez egy igen kényes kérdés, ezért fontos ezzel a témakörrel is foglalkoznunk. Sajnos sokan a mai napig nem foglalkoznak kötelezettségeikkel, és bosszantják a helybéli lakosokat.

 • Így játsz a cicáddal

  febr. 21, 2020

  Így játsz a cicáddal

  Ha szeretnéd igazán boldoggá és egészségessé tenni cicádat, az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy a játék nagyon fontos számára. Nem afféle luxus vagy úri passzió, amelyre akkor kerítesz sort, ha éppen akad egy kis időd. Szervezetének szüksége van mozgásra!

 • MEOE - 2020. évi kutyakiállítási naptár

  febr. 20, 2020

  MEOE - 2020. évi kutyakiállítási naptár

  Mint minden évben az Ebtenyésztők Országos Szövetsége elkészíti éves kutyakiállítási naptárát, melyet most minden gazdival megosztunk.

 • 9 dolog ami megváltozik az életedben, miután kutyagazdi leszel

  febr. 17, 2020

  9 dolog ami megváltozik az életedben, miután kutyagazdi leszel

  Mielőtt bárki egy kutyát vesz magához, rózsaszín fátyol lengedez előtte a kutyatartással kapcsolatban. Olyan ez, mint egy terhesség alatti, várakozással ...

 • Így szoktass össze egy cicát és egy kutyát

  febr. 19, 2020

  Így szoktass össze egy cicát és egy kutyát

  Elgondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne a kutyád mellé egy cicust is hazavinni, vagy fordítva? Esetleg egyszerre szeretnéd mindkettőt? Sajnos sokan félünk az összeszoktatástól, ezért számtalan gazdi csak egy kisállatot választ, hogy elkerülje az esetleges problémákat.

 • Kutya vemhessége

  jan. 24, 2020

  Kutya vemhessége

  A szukák megtermékenyülését követően a vemhesség általában eseménytelenül zajlik. A vemhességet kezdetben semmilyen egyértelmű tünet sem jelzi. Mivel a szukák nem ivarzanak folyamatosan, ezért az ivarzás elmaradása akkor is bekövetkezik, ha nem vemhesek.

 • Így készülj fel egy kölyökkutya érkezésére

  febr. 13, 2020

  Így készülj fel egy kölyökkutya érkezésére

  Egy új családtag érkezése mindig izgalommal jár. Nemcsak te leszel a nagy napon feszültebb, de az új családtag is ideges lesz a változástól. Ezért segíts neki, hogy zökkenőmentesen megtörténhessen az új otthonba költözés.

 • Egy tudatos kutyagazdi 7 legfontosabb feladata

  febr. 24, 2020

  Egy tudatos kutyagazdi 7 legfontosabb feladata

  Ahhoz, hogy kutyánk testi és lelki egészsége megmaradhasson, számtalan feladat hárul ránk nap mint nap. Természetesen nem teherként éljük meg mindezeket, sokkal inkább édes feladatként, amelyért rengeteg szeretetet kapunk cserébe.

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.