Tartás, gondozás

 • Hogyan védheted meg kutyád a szúnyogoktól?

  aug. 5, 2020

  Hogyan védheted meg kutyád a szúnyogoktól?

  A meleg idő minden gazdit és kedvencet kicsalogat a szabadba és számos lehetőséget kínál az idő kellemes eltöltésére. Nincs is annál jobb, mint egy önfeledt játék és kirándulás kedvenc kutyáddal. De mindez nemcsak nektek, hanem a szúnyogoknak is kedvez, hiszen a felmelegedés a szúnyogállomány erőteljes növekedésével jár.

 • Hogyan kezeljük a kutyánkat, ha bolhás?

  júl. 20, 2020

  Hogyan kezeljük a kutyánkat, ha bolhás?

  Sok gazdi, már a bolha szó hallatán is rosszul lesz, hiszen egy olyan állatról beszélünk, amely nemcsak kutyánk életét nehezítheti meg, de a sajátunkat is, hiszen, ha nem kezeljük célzottan a problémát, akkor nehezen tudunk ezektől az élősködőktől megszabadulni.

 • Hagyjam hogy kutyám megpusziljon és én puszilgathatom őt?

  máj. 12, 2020

  Hagyjam hogy kutyám megpusziljon és én puszilgathatom őt?

  Számtalan tudományos cikket olvashatunk arról, hogy nyugodtan engedjük kutyánknak a puszilgatást. Azonban rengeteg ellenpéldával is találkozhatunk, ezért sokunkban felmerülhet a kérdés, vajon akkor megpuszilhatom kedvencem, vagy sem.

 • Hagyjuk hogy kutyánk megtisztítsa nyelvével a sebeit?

  máj. 13, 2020

  Hagyjuk hogy kutyánk megtisztítsa nyelvével a sebeit?

  Köztudott, hogy a kutyák ösztönösen nyalják sebeiket. Hagyjuk vagy ne hagyjuk, hogy megtisztogassák a beteg felületet. Sok érvet és ellenérvet lehet hallani ezzel a kérdéskörrel kapcsolatban.

 • A kutya nyelve - nyelvszínek jelentése

  máj. 6, 2020

  A kutya nyelve - nyelvszínek jelentése

  Valószínűleg nem gondolkodsz sokat kutyád nyelvének funkcióin és színén, hiszen természetesnek tűnő állapot az, ami kezdetek óta van. Azonban betegségek ...

 • Macska etetése: kölyök, felnőtt és idős

  márc. 6, 2020

  Macska etetése: kölyök, felnőtt és idős

  Nem mindegy, hogy milyen korú cicáról beszélünk. Macskánk szervezetének olyan eledelt kell választanunk, amely életkorának és egészségi állapotának megfelelő. A mennyiség és a rendszeresség sem mindegy, hogy egészségét sokáig fenntarthassuk.

 • Kutyasétáltatás szabályai

  febr. 19, 2020

  Kutyasétáltatás szabályai

  Ez egy igen kényes kérdés, ezért fontos ezzel a témakörrel is foglalkoznunk. Sajnos sokan a mai napig nem foglalkoznak kötelezettségeikkel, és bosszantják a helybéli lakosokat.

 • Így játsz a cicáddal

  febr. 21, 2020

  Így játsz a cicáddal

  Ha szeretnéd igazán boldoggá és egészségessé tenni cicádat, az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy a játék nagyon fontos számára. Nem afféle luxus vagy úri passzió, amelyre akkor kerítesz sort, ha éppen akad egy kis időd. Szervezetének szüksége van mozgásra!

 • MEOE - 2020. évi kutyakiállítási naptár

  febr. 20, 2020

  MEOE - 2020. évi kutyakiállítási naptár

  Mint minden évben az Ebtenyésztők Országos Szövetsége elkészíti éves kutyakiállítási naptárát, melyet most minden gazdival megosztunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.