Tartás, gondozás

 • Hagyjam hogy kutyám megpusziljon és én puszilgathatom őt?

  máj. 12, 2020

  Hagyjam hogy kutyám megpusziljon és én puszilgathatom őt?

  Számtalan tudományos cikket olvashatunk arról, hogy nyugodtan engedjük kutyánknak a puszilgatást. Azonban rengeteg ellenpéldával is találkozhatunk, ezért sokunkban felmerülhet a kérdés, vajon akkor megpuszilhatom kedvencem, vagy sem.

 • Hagyjuk hogy kutyánk megtisztítsa nyelvével a sebeit?

  máj. 13, 2020

  Hagyjuk hogy kutyánk megtisztítsa nyelvével a sebeit?

  Köztudott, hogy a kutyák ösztönösen nyalják sebeiket. Hagyjuk vagy ne hagyjuk, hogy megtisztogassák a beteg felületet. Sok érvet és ellenérvet lehet hallani ezzel a kérdéskörrel kapcsolatban.

 • A kutya nyelve - nyelvszínek jelentése

  máj. 6, 2020

  A kutya nyelve - nyelvszínek jelentése

  Valószínűleg nem gondolkodsz sokat kutyád nyelvének funkcióin és színén, hiszen természetesnek tűnő állapot az, ami kezdetek óta van. Azonban betegségek hatására mindez megváltozhat.

 • Macska etetése: kölyök, felnőtt és idős

  márc. 6, 2020

  Macska etetése: kölyök, felnőtt és idős

  Nem mindegy, hogy milyen korú cicáról beszélünk. Macskánk szervezetének olyan eledelt kell választanunk, amely életkorának és egészségi állapotának megfelelő. A mennyiség és a rendszeresség sem mindegy, hogy egészségét sokáig fenntarthassuk.

 • Kutyasétáltatás szabályai

  febr. 19, 2020

  Kutyasétáltatás szabályai

  Ez egy igen kényes kérdés, ezért fontos ezzel a témakörrel is foglalkoznunk. Sajnos sokan a mai napig nem foglalkoznak kötelezettségeikkel, ...

 • Így játsz a cicáddal

  febr. 21, 2020

  Így játsz a cicáddal

  Ha szeretnéd igazán boldoggá és egészségessé tenni cicádat, az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy a játék nagyon fontos számára. Nem afféle luxus vagy úri passzió, amelyre akkor kerítesz sort, ha éppen akad egy kis időd. Szervezetének szüksége van mozgásra!

 • MEOE - 2020. évi kutyakiállítási naptár

  febr. 20, 2020

  MEOE - 2020. évi kutyakiállítási naptár

  Mint minden évben az Ebtenyésztők Országos Szövetsége elkészíti éves kutyakiállítási naptárát, melyet most minden gazdival megosztunk.

 • 9 dolog ami megváltozik az életedben, miután kutyagazdi leszel

  febr. 17, 2020

  9 dolog ami megváltozik az életedben, miután kutyagazdi leszel

  Mielőtt bárki egy kutyát vesz magához, rózsaszín fátyol lengedez előtte a kutyatartással kapcsolatban. Olyan ez, mint egy terhesség alatti, várakozással teli időszak. Csodás séták, idilli pillanatok és gyorsan tanuló örökké szófogadó kutyus...

 • Így szoktass össze egy cicát és egy kutyát

  febr. 19, 2020

  Így szoktass össze egy cicát és egy kutyát

  Elgondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne a kutyád mellé egy cicust is hazavinni, vagy fordítva? Esetleg egyszerre szeretnéd mindkettőt? Sajnos sokan félünk az összeszoktatástól, ezért számtalan gazdi csak egy kisállatot választ, hogy elkerülje az esetleges problémákat.

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.