Berta

6 év 6 hónapos rövid szőrű közepes méretű lány Keverék

  • Örökbefogadható
  • 2020. Jún. 11.
  • 2014. Máj.

Rólam

Berta véletlen érkezett hozzánk a hajdúhadházi gyepmesteri telepről, hasonlított Goldie-ra, akit kiválasztottunk és nem volt szívünk visszaküldeni az öreglányt. 

Kicsit zsémbes volt, ezért eleinte Bözsinek hívtuk, de nagyon szépen alkalmazkodott a szabályokhoz, rájött itt nem szokás félteni az ennivalót, megelőzésként megregulázni a kutyákat, csak hogy tudják ne is próbáljanak kekeckedni és mivel cicákkal teljesen barátságos, az embereket pedig egyenesen imádja így átneveztük Bertára (B betűs kennelben volt a gyepin:))

Most már nagyon szépen sétál, kulturáltan autózik szabadon is, boxban is, kicsit akaratos, de egész könnyen meggyőzhető bármiről. Olyan 6 éves körülire tippeljük, de hamarosan megy ivartalanításra és akkor az állatorvossal is véleményeztetjük.

Olyan gazdit keresünk neki, aki egy szolid, de karakteres kutyára vágyik, aki szereti, ha a kutyája istenként tekint rá és akár órákig odasimul, csak hogy a gazdi közelében lehessen. Kisgyerek mellé alkalmas. 

Másik kutya mellé határozott gazdinak ajánljuk csak.

Jelenleg Üllőn található!Érdeklődni lehet: jutka@zoldzebra.hu vagy 06-30-447-6492

(ha nem veszem fel kérem küldjön email-t.)

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület

Számlaszám: 10701135-45077308-51100005 (CIB)

Iban: HU94 1070 1135 4507 7308 5110 0005


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Ideiglenes befogadónál

Berta jelenleg ideiglenes befogadónál van. Ha szeretnél találkozni vele vagy többet megtudni róla, vedd fel a kapcsolatot a menhellyel.

Mit érdemes tudni a Keverék fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.