Dumbó

1 év 5 hónapos közepes szőrű nagytermetű fiú Keverék

  • Van gazdijelölt
  • 2019. Jan. 28.
  • 2018. Már.

Rólam


Dumbo kálváriája lassan véget ér. Voltak gazdi jelöltek, el se jöttek, voltak ideiglenes befogadó jelöltek, egyik se mondott igent végül, voltak műtétet támogatók, de nem jött pénz se rá és a gazdák se voltak elérhetőek. Létszám stop-ot csináltam és május 30-ára kaptam időpontot Dumbónak a műtétre, utána hozzám jön haza.


Félretettük Kovácsné Rajcsányi Emőke támogatását erre a célra - Emőke köszönjük szépen! Aki esetleg szeretne még beszállni:
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület

CIB: 10701135-45077308-51100005
Komoly érdeklődőket addig is szívesen fogadunk, nem ő lenne az első kutya, akit a műtétről a gazdi visz haza ápolgatni :) Dumbó egy igazi óriás bébi, imádnivaló, de jó házőrző, kutyákkal omega, anyja roti, apja bull masztiff-tacskó keverék, ő roti méretű.

Jelenleg Üllőn találhatóÉrdeklődni jutka@zoldzebra.hu vagy 06-30-447-6492 (ha nem veszem fel kérem küldjön email-t.)


 


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Ideiglenes befogadónál

Dumbó jelenleg ideiglenes befogadónál van. Ha szeretnél találkozni vele vagy többet megtudni róla, vedd fel a kapcsolatot a menhellyel.

Mit érdemes tudni a Keverék fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.