Fickó

2 év 1 hónapos rövid szőrű kistermetű fiú Keverék

  • Örökbefogadható
  • 2019. Dec. 04.
  • 2018. Aug.

Rólam

Fickó 1,5 év körüli ivartalanított fiú kutya. Mostani gazdái utcáról fogadták be másik, menhelyről hozott kutyájuk mellé. Több okból is szeretnének Fickónak új gazdát találni. Egyrészt nem tudják leszoktatni arról, hogy kergesse a macskáikat. Ezért olyan gazdit keresünk, ahol cica nincs. Másrészt Fickó, bár eleinte óvatos, félős, de rövid időn belül barátságos az idegen emberekkel, ellenben az idegen kutyákkal nem az. A fotókon látszik, hogy átment a szomszédba és annyira megtépték őt, hogy az állatorvosnak még a szájpadlását is varrnia kellett. A fotókon nem tudtam visszaadni, de szinte biztosan van benne bull terrier, nagyon jellegzetes a fejformája (és a makacssága, bár a tacsik is azok:)) és tacskó, nagyon jellegzetes a lábtartása. Két ilyen fajta keveredése rátermett, következetes gazdit igényel. Ha valaki rászánja az időt és foglalkozik Fickóval akkor egy igazi egyéniség kutyája lesz. Kajával kitűnően motiválható.

Jelenleg Üllőn található.Érdeklődni jutka@zoldzebra.hu vagy 06-30-447-6492 (ha nem veszem fel kérem küldjön email-t.)

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület

Számlaszám: 10701135-45077308-51100005 (CIB)

Iban: HU94 1070 1135 4507 7308 5110 0005


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Ideiglenes befogadónál

Fickó jelenleg ideiglenes befogadónál van. Ha szeretnél találkozni vele vagy többet megtudni róla, vedd fel a kapcsolatot a menhellyel.

Mit érdemes tudni a Keverék fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.