Kevin

4 év 9 hónapos rövid/közepes szőrű közepes méretű fiú Keverék

  • Örökbefogadható
  • 2020. Jan. 28.
  • 2015. Nov.

Rólam

Nagyon szeretnénk a nem itt öregedne meg nálunk ez a szép kutya.Már több éve nálunk van.Nagyon jó természetű, de házőrzői feladatokat is ellát. Igazi csodakutya.Falkában is jó érzi magát, de egyke kutyaként is.A rettegő kutyábó immár teljes jogú falkatag lett. Játszik mindenkivel, de amikor pici kutyusok érkeznek hozzánk, mintegy mamaként védelmezi őket.Minden kutyussal szemben kedves,aranyos.Idegenekkel szemben az elején tartózkodó, de később felenged.4,5 éves, csodaszép vöröses szőrzete van, nyúlánk kutyus.Csakis kinti kutyának nem adjuk. Benti-kinti tartásra. Anno a mamáját mentettük 5 pici kutyával együtt. Ő az egyetlen a picik közül aki nem gazdisodott. Azaz egyszer igen, de pár hónap után azon a helyen kiengedték, így hónapokig lefogyva bolyongott az erdőben, sikerült megtalálnunk visszahoztuk. Egy olyan "igazi" gazdit keresünk neki ahogyan megérdemelné.


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Ideiglenes befogadónál

Kevin jelenleg ideiglenes befogadónál van. Ha szeretnél találkozni vele vagy többet megtudni róla, vedd fel a kapcsolatot a menhellyel.

Néra és a Falka Állatvédelmi Egyesület


Mit érdemes tudni a Keverék fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.