Lola

1 év 5 hónapos rövid szőrű nagytermetű lány Keverék

  • Örökbefogadható
  • 2019. Sze. 30.
  • 2019. Már.

Rólam

2019. szept. 09-én találtam a Bp., XX.ker-ben. Az utcán, az autók között rohangált, többször majdnem elütötték. Nagyon meg volt ijedve, félt, de nem volt elhanyagolt vagy sovány.

Kb. 6-7 hónapos kölyök lehet, kinézete szr. staffordshire terrier keverék (vagy fajtatiszta) lányka. 

Chip nem volt benne. Hamar feloldódott, nagyon emberszerető, bújós, vidám, energiabomba. cicákat nem kedveli (amíg nyugodt volt a cica, nem zavarta, de amint fújni kezdett, nekiugrott (volna)). 

A mi nagyon nyugodt, beteg lábú Husky kutyánkkal nagyon jól kijött, állandóan játszott, játékosan verekedett vele (a kutyánk beteg lába miatt nem tudtuk idiben megtartani). Máshova került ideiglenesbe, a XX-ker.-ben, chippeltük, oltásait elkezdtük, ivartalanítva lesz, az Adler állatmentő alapítvány nevén van. 

A jelenlegi idi-gazdi csak egyedüli kutyának javasolja, mert bár az ö saját nagy kutyájával jól kijön, de állítólag agresszív volt vendégkutyákkal.Okos, jól tanítható, melyet már elkezdtünk, jól őrzi a házat, de határozott, következetes gazdira lesz szüksége, aki aktív életet él. Amíg nálam volt, én nagyon beleszerettem, olyan végtelenül kedves volt velem, de valóban sok energiát kíván. Szerintem más kutyákkal is jól kijönne, de nyilván ezt az adott kutyával tesztelni kell. Kinti-benti tartással adjuk örökbe.Jelenleg Budapesten a XX. kerületben található.

Érdeklődni: Padányi Klára, sara660302@gmail.com,

T:0630 6572333


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Ideiglenes befogadónál

Lola jelenleg ideiglenes befogadónál van. Ha szeretnél találkozni vele vagy többet megtudni róla, vedd fel a kapcsolatot a menhellyel.

Mit érdemes tudni a Keverék fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.