Ranielle

4 év 4 hónapos rövid szőrű közepes méretű lány Keverék

  • Örökbefogadható
  • 2018. Már. 19.
  • 2015. Ápr.
  • Tárnok

Rólam

Ranielle 2018. március 19-én ékezett hozzánk, előéletéről annyit tudunk, hogy Dél-Spanyolországban látta meg a napvilágot 2015. áprilisában. 2017 nyarán az utcán találták vemhesen és július 17-én életet adott 8 apró kölyöknek, de egy kiskutya nem volt olyan erős és elpusztult. Tavaly ősszel Németországot is megjárta, de felelős-hozzáértő gazdát sajnos nem találtak számára, most itthon, Magyarországon keresünk neki egy végleges otthont. Fiatal korára való tekintettel egy picit heves, bolondos a többi kutyával, de összeszoktatható. Macskákért nem rajong.

Rani egy világot látott, több nyelven beszélő kutyus, de már szeretné megtalálni az Ő kis családját, ha szeretnél vele megismerkedni akkor látogass ki telephelyünkre, Tárnokra.


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Itt találsz meg

Eb Árvaház Nonprofit Egyesület

Mit érdemes tudni a Keverék fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.