Ricsike

1 év 7 hónapos rövid szőrű közepes méretű fiú Keverék

  • Örökbefogadható
  • 2017. Okt. 04.
  • 2016. Dec.
  • Tárnok

Rólam

Ricsike 2017. október 2-án érkezett hozzánk az ózdi gyepmesteri telepről. Előéletéről nem tudunk semmit. 2016 végén született, krém színű keverék, 47 cm magas kan. Emberekkel, gyerekekkel kedves, barátságos, figyelmes, aktív, játékos. Kutyákkal barátságos.A fiatal kutya az első perctől barátságos volt mindenkivel. Rengeteg energiája van, sok mozgásra van szüksége. Jelenleg trénerünk foglalkozik vele, mert folyamatosan pörög és emiatt a kennelből is nehéz kivenni.Pórázon tud közlekedni, de eléggé húz. Ezen is dolgozunk jelenleg.Trénerünk kezében már nagyon ügyes, issza minden szavát és szépen dolgozik.Mindenképp olyan gazdára van szüksége, aki naponta tud foglalkozni vele, esetleg sportolnak is majd együtt. Egy szerető, gondos gazda mellett reméljük megnyugszik majd és végre boldogan élhet majd!


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Itt találsz meg

Eb Árvaház Nonprofit Egyesület

Mit érdemes tudni a Keverék fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.