Tibike

9 év 6 hónapos rövid szőrű kistermetű fiú Keverék

  • Örökbefogadható
  • 2017. Okt. 04.
  • 2009. Jan.
  • Tárnok

Rólam

Tibike 2017. október 2-án érkezett hozzánk az ózdi gyepmesteri telepről. Előéletéről nem tudunk semmit. Kb 2009-ben született, barna színű keverék, 40 cm magas kan. Emberekkel, gyerekekkel eleinte félénk, de kedves. Kutyákkal barátságos.Eleinte nagyon meg volt ijedve, még oda is morrant nekünk ha ki akartok hozni a kenneljéből. Szerencsére néhány nap alatt megnyugodott és mára egy kedves, barátságos kutya vált belőle.Gyorsan megtanult pórázon közlekedni és alig várja hogy sétálni indulhasson. Teljesen kenneltiszta, így lakásba is jó választás lehetne.A simogatást nem nagyon ismerte, valószínűleg nem sok szeretetet kaphatott eddigi életében..Nagyon szeretnénk egy gondoskodó, szerető gazdit találni neki, aki megmutatja neki az élet boldog, gazdis oldalát is!


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Itt találsz meg

Eb Árvaház Nonprofit Egyesület

Mit érdemes tudni a Keverék fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.