Tücsök

1 év 8 hónapos lány Keverék

  • Örökbefogadható
  • 2020. Jan. 28.
  • 2019. Már.

Rólam

Tücsike 4 hónapos korában került hozzánk csontvázként, már második nap kiderült, hogy parvós. Hordtuk mindennap infúzióra, túlélte. Csodaszép formájú kiskutya lett belőle. Főleg a hölgyek társaságát kedveli, a férfiaktól fél. Valószinű bántalmazhatta egy férfi..Egy olajfúró toronynál találták. Pörgős természetű, igazi mozgékony természetű, és rettentően ragaszkodó. Szinte egész nap azon lógna akit annyira szeret. A szeretete elsöprő. Egyedüli kutyusnak ajánljuk, vagy egy másik kutyustárs mellé. Itt falkában él nálunk. Fényes, rövid szőrű, elég fázós, kistestű. Benti - kinti kutyusnak adjuk őt örökbe..Érdeklődni lehet a 30 686-2387-es telefonszámon 


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Ideiglenes befogadónál

Tücsök jelenleg ideiglenes befogadónál van. Ha szeretnél találkozni vele vagy többet megtudni róla, vedd fel a kapcsolatot a menhellyel.

Néra és a Falka Állatvédelmi Egyesület


Mit érdemes tudni a Keverék fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.