Vidra

9 hónapos rövid szőrű kistermetű lány Keverék

  • Van gazdijelölt
  • 2019. Feb. 13.
  • 2018. Nov.

Rólam

Vidra lett a neve, 3 hónapos kislány. Tacsi keverék mama, beagle apa, első oltás, féreghajtás megvolt, várja szerető gazdáját!Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület CIB: 10701135-45077308-51100005Kérjük segítsetek a mama kutyát oltatni, csipeztetni és ivartalaníttatni, évente kétszer leellett a néninél... Keresünk gazdát is, de nem tudjuk átvenni, a néninél látjuk el, egy ilyen kaliberű kutyának hónapok is eltelnek mire valaki kiválasztja, mert felnőtt, fekete - hiába nagyon kedves jószág. 2-3 év körüli.Érdeklődni jutka@zoldzebra.hu vagy 06-30-447-6492 (ha nem veszem fel kérem küldjön email-t.)


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Ideiglenes befogadónál

Vidra jelenleg ideiglenes befogadónál van. Ha szeretnél találkozni vele vagy többet megtudni róla, vedd fel a kapcsolatot a menhellyel.

Mit érdemes tudni a Keverék fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.