Mex

2 év 5 hónapos közepes szőrű nagytermetű fiú Német juhászkutya

  • Elaltatva
  • 2017. Sze. 03.
  • 2016. Feb.
  • Tárnok

Rólam

Friss hírek! 2017.08.29.Mex túl van a műtéten! Minden jól ment, jól viselte. Most következik a 3 hónapos rehabilitáció. Az első 2 hétben pedig teljes ketrecnyugalom. Nem lesz könnyű, de megteszünk mindent, hogy negyed év múlva egy egészséges, vidám kutyának kereshessünk gazdit! Mex 2017.08.21-én érkezett hozzánk az ajkai gyepmesteri telepről. Előéletéről nem tudunk semmit. 

Mex jó idegrendszerű, barátságos, figyelmes kutya. Emberekkel, gyerekekkel, barátságos, figyelmes. Szukákkal valószínűleg összeszoktatható, kanokat nem kedveli. Macskákat nem szereti.A fiatal kutya hátsó bal oldala súlyosan diszpláziás, így most egy nagy műtét vár rá, majd 3 hónapos rehabilitáció. A műtét augusztus 29-re van betervezve. Miután felépült, szerető, gondos gazdát keresünk neki!


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Itt találsz meg

Eb Árvaház Nonprofit Egyesület

Mit érdemes tudni a Német juhászkutya fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.