6-8 hónapos, alomtiszta házicicák

6 év 2 hónapos fiú házimacska

  • Örökbefogadható
  • 2015. Feb. 01.
  • 2014. Nov.
  • Őrbottyán

Rólam

Cicusaink mind ivartalanítottak, parazitamentesítettek és szobatiszták. Kizárólag benti tartással fogadhatóak örökbe. Mindannyian átestek a macskanáthán, oltásuk megvan és most már makkegészségesek.A fehér alapon fekete foltos Mirr-murr: kisfiú, egy szokatlanul kis termetű cicus, aki nagyon-nagyon vágyik a szeretetre.A félszemű fehér-vörös Ricky: kisfiú, kb. 9 hónapos és egy kimondhatatlanul csodálatos gyönyörűség! Sajnos a bal szemét nem tudta állatorvosunk megmenteni, de így is teljese életet él.A vörös-fehér Lisa: lányka, a legbájosabb nőstény cicusunk!! Játékos, dorombolós és imádni való! Kora kb.8 hónaposA cirmos-fehér Bonie: lányka, Boni még kölyökként került pártfogásunkba, most már kb. 9 hónapos, ivartalanított nőstény cicus!


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Itt találsz meg

Léleklánc Állat-, és Környezetvédő Alapítvány


Mit érdemes tudni a házimacska fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.