Bori

1 év 3 hónapos rövid/közepes szőrű közepes méretű lány házimacska

  • Örökbefogadható
  • 2020. Jún. 29.
  • 2019. Aug.

Rólam


Bori mérhetetlenül kíváncsi és nagyon bátor, jött velem füvet nyírni is (de járt már a mosógépben is például, tényleg mindenre kíváncsi). Mindenhova követ, mint egy kutya, még pisilni se hagy egyedül Még mindig nem igazán dögönyözhető, de visszafogott simogatást már lehet alkalmazni nála, lendületesebb siminél azonnal durvulna, de már 1-2 percig karom és fogak nélkül, szóval fejlődőképes a kishölgy. Amikor rájön a hoppáré még mindig repked minden a házban úgy rohangászik fel-alá, de már ezt is csökkentette azért. Szeretne játszani a többi cicával, de azok nem nagyon kedvelik az intenzitását. A kutyákkal is játszik. Ha idegenek jönnek odamegy hozzájuk, megszimatolgatja őket, mint a kutyák. Az orra nem koszos, egy kis vörös folt van rajta:)

Bori még nincs egy éves, szűrt (negatív), oltott, ivartalanított és parazitamentesített lányka, nagyon okos, mindent megért. Keresi gazdáját, aki egy igazi egyéniségre vágyik, nem egyszerűen csak egy cicára:)

Jelenleg Üllőn található.Érdeklődni lehet: jutka@zoldzebra.hu vagy 06-30-447-6492

(ha nem veszem fel kérem küldjön email-t.)

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület

Számlaszám: 10701135-45077308-51100005 (CIB)

Iban: HU94 1070 1135 4507 7308 5110 0005Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Ideiglenes befogadónál

Bori jelenleg ideiglenes befogadónál van. Ha szeretnél találkozni vele vagy többet megtudni róla, vedd fel a kapcsolatot a menhellyel.

Mit érdemes tudni a házimacska fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.