Cirmos

4 év 6 hónapos rövid szőrű nagytermetű fiú házimacska

  • Örökbefogadható
  • 2017. Sze. 12.
  • 2015. Jan.
  • Budapest

Rólam

Megváltozott családi körülmények miatt keresünk új gazdit Cirmosnak!

Cirmos 2,5 éves, ivartalanított kandúrka.  


 


Előzmények:

2015. februárjában kutyasétáltatás közben az utcán kóborolva találtuk. Mivel sem Panka kutyánk, sem a cica nem voltak egymással ellenségesek, ezért tudtuk befogadni.

Barátságos és rettentő kíváncsi természete van, ezért mindenképpen  hasonló családot, körülményeket szeretnénk számára találni. 


 


A gyerekeket szereti, játékos, szeret bújócskázni. Nagyon szeret rajtunk fekve elaludni, a cirógatást, kényeztetést.

Imád a csapból csöpögő vízzel játszani. Nálunk felugorhatott mindenre (asztal, konyhapult), tehát az új gazdinak ezt is tolerálnia kellene majd.

Rettentően szeret a gazdik közelében lenni, ezért képes belefeküdni a dolgokba, amivel éppen foglalatoskodunk, legyen az tökmagos tál, diós kosár, doboz, vagy a leszáradt ruhák hajtogatás közben.


 


Napi 1x, reggel táplálkozik. Jó minőségű prémium tápot kap, de nem válogatós, megeszi a kutya tányérjából a maradékot is.


 


Jelenleg Bp.-en a 13. kerületben egy 1 emeleti lakásban lakunk, ahonnan csak az állatorvosi kezelésre vittük el, mivel sajnos kiesett a szoba ablakból és eltört a bal mellső lába. Ez még 2015. 07. hónapban történt. Azóta teljesen rendbe jött. Mivel soha nem élt kertes házban és az utcán leselkedő veszélyt sem ismeri, ezért kizárólag lakáscicának adjuk!

Érdeklődni lehet a kapcsolattartónál:

Krisztina   70/ 773-6707

Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Ideiglenes befogadónál

Cirmos jelenleg egy budapesti ideiglenes befogadónál van. Ha szeretnél találkozni vele vagy többet megtudni róla, vedd fel a kapcsolatot a menhellyel.

Mit érdemes tudni a házimacska fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.