Marci

1 éves rövid szőrű közepes méretű fiú házimacska

  • Rehabilitáció alatt
  • 2019. Jan. 29.
  • 2018. Már.

Rólam

Edig közel 50 000 forint volt az ellátása, de MRI kell neki, nagyon akar élni! Ha teheted segíts: CIB 10701135-45077308-51100005 Marci egy valószínűleg gyártelepi (11. kerület, ha mégis lenne gazdája keressük!) 3 év körüli ivaros kandúr - berohant egy autó alá. Azonnali állatorvosi ellátást kapott, ultrahang, röntgen negatív volt, fejütés érte, délutánra jobban lett, de másnapra kiderült nem bír felállni. Marci együttműködő, kedves, nagyon szeretne élni, eszik-iszik, dorombol, de kell neki MRI, hogy kiderülhessen lábra fog-e tudni állni, milyen további kezelés kell neki. Osszátok, segítsetek, hadd élhessen ez a fiatal kedves cica teljes életet!Marci nagyon próbál szobatiszta lenni és nézzétek meg a videót, már át tud fordulni a másik oldalára nagy igyekezetében https://www.youtube.com/watch?v=Kw4-4_UuqnY&feature=youtu.be

- de még messze vagyunk a gyógyulástól... Kérünk segíts neki te is CIB 10701135-45077308-511000052019.02.16Először is köszönjük a támogatást Klára Padányi Zsuzsanna Csorba, Ágnes Kiss Józsa Nikoletta, Fekete Szilvi, Folti Gréta!

Van egy jó hírünk és egy rossz... A rosszal kezdem, az első rendelőből úgy adták ki Marcit, hogy a röntgen negatív. Ennek ellenére láttuk komoly baj van. Ezért kértünk segítséget MRI-hez. Marci viselkedése viszont bizonyította, hogy ez nem stimmel, mert napról napra egyértelműbbé vált, hogy teljesen kielégítő az idegrendszere (ami viszont a jó hír a rosszban, az MRI nem is kell végül). Ellenben elvittük az Apró Mancsba Marcit, akik együttműkődő állatorvosaink és az újabb röntgen vizsgálat során kiderült, hogy Marci csípője 2 helyen törött, 1 helyen repedt. Mivel a félrediagnosztizálás miatt eltelt 9 nap, több ortopéd állatorvossal konzultálva arra jutottunk ne álljunk neki szétveretni Marci csípőjét, várjunk, és ha Marci megfelelően tud mozogni 2-3 héten belül, jól tud üríteni akkor nincs már értelme hozzányúlni és megkínozni őt, mert ennyi idő elteltével tökéletesre nem lehet amúgyse már megcsinálni. Ha már aludt az újabb röntgenhez akkor egyben ki is heréltettük, hogy emiatt ne kelljen majd újra altatni, ha szerencsés és megússza a nagy csípőműtétet.

Kérlek szurkoljatok neki, hogy jól gyógyuljon és ne kelljen kés alá küldeni!

A fotón már újra az idinél, de még aluszkál.

Kérlek titeket aki esetleg kizárólag az MRI-hez küldte a támogatást és nem Marci bármilyen jellegű ellátására az privát jelezze, hogy utaljuk vissza a pénzt.


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Ideiglenes befogadónál

Marci jelenleg ideiglenes befogadónál van. Ha szeretnél találkozni vele vagy többet megtudni róla, vedd fel a kapcsolatot a menhellyel.

Mit érdemes tudni a házimacska fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.