Nyanyi

8 év 11 hónapos rövid/közepes szőrű közepes méretű lány házimacska

  • Örökbefogadva
  • 2016. Máj. 05.
  • 2010. Jan.
  • Monorierdő

Rólam

Ivartalanított leány cica, körülbelül 7-8 éves. Egészen kicsi kora óta van a gazdájánál, aki megváltozott egészségi körülményei miatt kénytelen szeretett társait jó gazdinak ajándékozni. Nyanyi egy igazi hercegnő, a csapatban ő volt a ,,főnök,, és ezt ő tudja is. Gyönyörű külseje ugyanolyan gyönyörű szívecskét és viselkedést takar, mert egy szeretet bomba. Folyamatosan igényli a szeretet viszonzását.Gondozása még igényli, hogy két hetenként jól megfésülni a cica ,,furminátorral,, és kipucolni a füleit a képződő fülzsírtól. Ezeket a jó érzését biztosító műveleteket már megszokta és egy kis nasival tetézve, igen jól tűri. Lakásban él jelenleg is, amelyhez egy berácsozott erkély tartozik, ahol cicatársaival mókásan szokták fogdosni a bogarakat, igen élénken figyelni a szemközti fa madáréletét.Érdeklődni lehet: baltic.trade@hdsnet.hu vagy 36-30-9314-034; 36-1-410-3306


Még nem állsz készen az örökbefogadásra de szeretnél segíteni rajtam? Lehet pont a Te megosztásoddal talál meg az új gazdim.

Itt találsz meg

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület

Mit érdemes tudni a házimacska fajtáról?

Ha szeretnél többet tudni a fajtáról, olvass tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.