Dr.Pet Felfújható egészségügyi gallér (S)

Cikkszám: TER-470C-BAB8-0 |

Jelenleg nem elérhető

Kényelmes, felfújható védőgallér tépőzárral. 15 - 23 cm (a nyak kerület alapján)

Méret:23.0cm

Hasonló termékek

A termék sajnos nem elérhető, de remek alternatívákat tudunk ajánlani

Leírás

Ez a kényelmes gallér, melyet a hagyományos műanyag "lámpabúra" gallér helyett ajánlatos használni, elsősorban hogy csökkentsük a stresszt a kutyák és macskák kisebb sérülése, bőrbetegsége vagy műtéti lábadozása esetén.

A legtöbb állat a műanyag gallérban lesokkolódik, félve közlekedik, mert mindennek nekimennek, ezenkívül enni és inni is alig mernek benne. Gondolom sokak megtapasztaltál már ezt a saját kedvencükkel. Ellentétben a műanyag gallérral, ez a kényelmes gallér nem korlátozza a látóteret, így a kutya vagy a macska kevésbé valószínű, hogy nekimegy a bútoroknak, könyebben tudnak enni és inni, illetve kényelmesen tudnak aludni is benne.

A Dr. Pet kényelmes gallér egy erős külső rétegből és egy felfújható belső ből áll. A külső réteg anyaga nagyon erős, harapás és karmolás álló! A gallér többször is felhasználható, időtálló, a belső meghibásodása esetén csak külön a belső rész is megvásárolható.

A gallért a gumibelső felfújható szelepének összenyomásával lehet felfújni, akár egy úszógumit. A felfújt gallér, mint egy párna öleli körül a nyakat, mely korlátozottá teszi az állat nyakának mozgását. A gallér tépőzár segítségével lehet összezárni az állat nyakán. A gallér anyaga ha koszos lesz, vizes ruhával tisztára törölhető, vagy kézzel mosható.

A gallér belsejében található szövet fülek azt a célt szolgálják, hogy a kutya nyakörvét vagy egy gézcsíkot bele lehessen húzni, ezzel még biztonságosabbá téve a gallér használatát, mivel így nem tudja leszedni magáról a gallért.

Nagyon fontos a pontos illeszkedés. A gallér teljesen felfújt állapotban vegye körül az állat nyakát, illetve pici hézag lehet. Ha két méret között gondolkodik, akkor mindig a nagyobbat kell választani, még ha az nagynak is fog kicsit tűnni a kutyán / cicán. Ez biztosítja a mozgás korlátozását ami szükséges a biztonságos használathoz.

Sajnos vannak olyan kutyusok és macskák, akik bizony nemcsak a felfújható gallért, de a műanyag gallér mellett is képesek kárt tenni magukban, így fontos, hogy lehetőség szerint figyeljünk kedvenceinkre!

Tulajdonságai:

  • Felfújható gallér kutyák és macskák részére
  • Stresszmentes gyógyulás kutyáknak és macskáknak
  • Az állatorvosok ajánlásával!
  • Kényelmes használat
  • bőrbetegségek, sérülések és műtét utáni lábadozás esetére
  • mosható, harapás és karmolás álló, nem tesz kárt vele a lakásban

termékjellemzők

Méret 15 - 23 cm (a nyak kerület alapján)
Tartalom 1 db
Szín sötétkék
Tisztítás vizes ruhával töröljük le vagy kézzel is mosható
Tárolás amennyiben nem használjuk, engedjük le és hajtsuk össze

Vélemények (0)

Még nincsenek részletes értékelések. Legyél Te az első, aki leírja véleményét!

Értékelés írása

Hasonló termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.