Legjobb száraz táp

1Acana Grasslands Dog (6,8kg) kutyatáp

Acana Grasslands Dog (6,8kg)

kutyatáp
Acana Grasslands Dog - teljes értékű, gabonamentes prémium minőségű száraz eledel bármely életszakaszban lévő kutyák számára. 60% hústartalommal! Bárány, kacsa és hal hozzáadásával készült táp.
16 100 Ft -tól
2Josera Economy (15kg) kutyatáp

Josera Economy (15kg)

kutyatáp
Josera Economy - teljes értékű száraz eledel felnőtt, átlagos energiaigényű kutyák számára.
8 100 Ft -tól
3Platinum Adult Bárány + Rizs (20kg) kutyatáp

Platinum Adult Bárány + Rizs (20kg)

kutyatáp
Prémium minőségű teljes értékű száraz eledel felnőtt kutyáknak, amely 70% emberi fogyasztásra alkalmas friss bárányhúsból készül. A bárányhús darabok a rizzsel saját levében párolódnak, víz hozzáadása nélkül. Vitamindús falatok, amelyektől kutyája el lesz ragadtatva!
37 490 Ft -tól
4Brit Premium Lamb & Rice (3kg) kutyatáp

Brit Premium Lamb & Rice (3kg)

kutyatáp
A Brit Premium Lamb & Rice (3kg) - komplett kutyatáp allergiás és az emésztési bántalmakban szenvedő kutyáknak. Hatékonyan megelőzi a bőrbetegségeket is és nem tartalmazza a tápokban általában jelenlevő allergént kiváltó gabonaféléket: búzát, kukoricát és szóját.
4 460 Ft -tól
5Acana Ranchlands Dog (6,8kg) kutyatáp

Acana Ranchlands Dog (6,8kg)

kutyatáp
Acana Ranchlands Dog - teljes értékű, gabonamentes prémium minőségű száraz eledel bármely életszakaszban lévő kutyák számára. 60% hústartalommal vöröshúsok és hal hozzáadásával.
17 100 Ft -tól
6Acana Grasslands Dog (2,27kg) kutyatáp

Acana Grasslands Dog (2,27kg)

kutyatáp
Teljes értékű gabonamentes, prémium kutyaeledel bármely fajta részére, az összes életszakaszban.
7 300 Ft -tól
7Brit Premium Sport (15kg) kutyatáp

Brit Premium Sport (15kg)

kutyatáp
Brit Premium Sport (15kg) egy komplett kutyatáp magas energia szükségletet igénylő kutyák számára. Tipikus felhasználhatósága az alábbi kutyafajták számára: szánhúzó kutyák, vadászkutyák, munka kutyák. Alkalmazható szintén a lábadozó kutyáknak is.
12 890 Ft -tól
8Acana Grass-Fed Lamb (340g) kutyatáp

Acana Grass-Fed Lamb (340g)

kutyatáp
Teljes értékű prémium eledel 50% hústartalommal. A korlátozott összetételű táp érzékeny vagy ételallergiával küzdő kutyák számára is ideális. Eliminációs diétához is kitűnő választás! Összes fajta részére, bármely életszakaszban.
1 600 Ft -tól
9Brit Care Salmon All Breed (12kg) kutyatáp

Brit Care Salmon All Breed (12kg)

kutyatáp
Brit Care Salmon All Breed (12kg) - teljes értékű eledel minden fajta felnőtt, érzékeny kutya részére.Hypoallergén táp. Kiegyensúlyozott, magas emészthetőségű szuperprémium eledel,kialakítva anti allergén összetevőkkel. Biztosítja a csillogó szőrzetet és növeli a kutya vitalitását.
16 890 Ft -tól
10Brit Premium Lamb & Rice (15kg) kutyatáp

Brit Premium Lamb & Rice (15kg)

kutyatáp
A Brit Premium Lamb & Rice (15kg) - komplett kutyatáp allergiás és az emésztési bántalmakban szenvedő kutyáknak. Hatékonyan megelőzi a bőrbetegségeket is és nem tartalmazza a tápokban általában jelenlevő allergént kiváltó gabonaféléket: búzát, kukoricát és szóját.
15 990 Ft -tól

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.