Legjobb száraz táp

1Platinum Adult Chicken (10kg) kutyatáp

Platinum Adult Chicken (10kg)

kutyatáp
Prémium minőségű teljes értékű száraz eledel felnőtt kutyáknak. 70% emberi fogyasztásra alkalmas friss csirkehúsból készül. A csirke darabok a rizzsel és kukoricával saját levében párolódnak, víz hozzáadása nélkül. Vitamindús falatok, amelyektől kutyája el lesz ragadtatva!
14 200 Ft -tól
2Eukanuba Jack Russell (1kg) kutyatáp

Eukanuba Jack Russell (1kg)

kutyatáp
Hozza a legjobb formába Jack Russel Terrier kutyáját a Eukanuba fajtatáp segítségével! Ajánlott még Border Terrier és Fox Terrier részére is. Kiváló minőségű állati fehérje és L-karnitin a fajtára jellemző izomzatért.
2 548 Ft -tól
3Josera Economy (20kg) kutyatáp

Josera Economy (20kg)

kutyatáp
Josera Economy - teljes értékű száraz eledel felnőtt, átlagos energiaigényű kutyák számára.
8 400 Ft -tól
4AZP Adult All Breed Sensitive (12kg)

AZP Adult All Breed Sensitive (12kg)

AZP Adult All Breed Sensitive (12kg) - teljes értékű szuperprémium eledel a felnőtt, minden méretű kutyának. Kifejezetten javasolt az érzékeny emésztőrendszerű, allergiás kedvenceknek.
13 490 Ft -tól
5Profine Adult Lamb & Potatoes (15kg) kutyatáp

Profine Adult Lamb & Potatoes (15kg)

kutyatáp
Profine Adult Lamb & Potatoes - teljes értékű hypoallergén eledel újzélandi bárányhússal és burgonyával felnőtt kutyák számára. Magas a táp emészthetősége. Érzékeny emésztésű és táplálékallergiás kutyák számára egyaránt javasolt.
16 887 Ft -tól
6Brit Premium Lamb & Rice (15kg) kutyatáp

Brit Premium Lamb & Rice (15kg)

kutyatáp
A Brit Premium Lamb & Rice (15kg) - komplett kutyatáp allergiás és az emésztési bántalmakban szenvedő kutyáknak. Hatékonyan megelőzi a bőrbetegségeket is és nem tartalmazza a tápokban általában jelenlevő allergént kiváltó gabonaféléket: búzát, kukoricát és szóját.
13 990 Ft -tól
7Platinum Adult Bárány + Rizs (5kg) kutyatáp

Platinum Adult Bárány + Rizs (5kg)

kutyatáp
Prémium minőségű teljes értékű száraz eledel felnőtt kutyák részére. 70% emberi fogyasztásra alkalmas friss bárányhúsból készül. A bárányhús darabok a rizzsel saját levében párolódnak, víz hozzáadása nélkül. Vitamindús falatok, amelyektől kutyája el lesz ragadtatva!
9 390 Ft -tól
8AZP Adult All Breed Performance (12kg)

AZP Adult All Breed Performance (12kg)

AZP Adult All Breed Performance (12kg) - teljes értékű szuperprémium eledel a felnőtt sport és munkakutyáknak, minden méretű fajtának. Kifejezetten javasolt a szánhúzó, vadász-, verseny-, és munkakutyáknak, valamint az extrém időjárási viszonyok között elő / dolgozó ebeknek.
12 950 Ft -tól
9Brit Premium Light (15kg) kutyatáp

Brit Premium Light (15kg)

kutyatáp
Brit Premium Light (15kg) - túlsúllyal küzdő vagy elhízásra hajlamos fajtáknak ajánlott teljses értékű light eledel. Minden méretű és korú kutya számára ajánlott táp.
9 090 Ft -tól
10Monge Superpremium Medium Adult (15kg) kutyatáp

Monge Superpremium Medium Adult (15kg)

kutyatáp
Monge Medium Adult - teljes értékű szuperprémium eledel felnőtt, közepes testű kutyák számára. Csirke és rizs hozzáadásával, amely támogatja a könnyed emésztését és a bélrendszer egészségét.
13 412 Ft -tól

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.