Márton Attila: Kiútkeresés

Cikkszám: TER-4A4C-ADB0-0 | Gyártó cikkszáma: K01 |

Készleten

A könyv leás az állatvédelmi problémák gyökeréig, feltárja azon folyamatokat és összefüggéseket, melyekkel nem minden esetben foglalkozunk, mégis elengedhetetlenek ahhoz, hogy az állatjólét egy magasabb szintre lépjen.

2 800 Ft

kiszállítás 1 174 Ft

ha most megrendeled, akár csütörtökre az otthonodban lehet

Forgalmazó: BARBO PET NET Kereskedelmi Kft.

Leírás

Márton Attila Kiútkeresés című könyve leás az állatvédelmi problémák gyökeréig, feltárja azon folyamatokat és összefüggéseket, melyekkel nem minden esetben foglalkozunk, mégis elengedhetetlenek ahhoz, hogy az állatjólét egy magasabb szintre lépjen.

  • Minek köszönhető az, hogy számos állatvédelmi szervezet működik, a kóbor kutyák helyzete mégis megoldhatatlan problémának tűnik?
  • Miért van az, hogy a jogrendszer egyre több szabályt alkot az állatok védelmében, mégsem csökken az állatbántalmazások száma?
  • Miért tenyésztenek még mindig a tenyésztők, amikor már így is több kutya van, mint amennyit a társadalom elbír?

Gyakran feltett, ám megválaszolatlan állatvédelmi kérdések, főleg azok számára, akiket érdekel az állatok jóléte és napi szinten foglalkoznak a témával.

termékjellemzők

Tartalom 1 db

Vélemények (0)

Még nincsenek részletes értékelések. Legyél Te az első, aki leírja véleményét!

Értékelés írása

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.