Odormute Odormute C szagtalanító granulátum

Cikkszám: TER-42B0-AFC5-0 | Gyártó cikkszáma: 104 |

Készleten

Koncentrált szagtalanító por készítmény bármely organikus szag megszüntetésére. Kennelek, kifutók, udvar, háztartási és ipari felhasználásra is. Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

Súly:450.0gr

7 990 Ft

kiszállítás 1 174 Ft

ha most megrendeled, akár péntekre az otthonodban lehet

Forgalmazó: BARBO PET NET Kereskedelmi Kft.

Leírás

Az Odormute™ C Koncentrált por készítmény olyan egyedüli természetes és szintetikus enzimek keveréke, ami gyorsan felszámolja a szagokat és sokáig kontrolálja azokat. Az enzim készítmény kémiai reakciók útján bontja le a csatornaszagok és egyéb szagok forrását. Az Odormute™ C készítmény sokkal hatékonyabb, mint a tisztítószerek, melyek csak átfolynak a lefolyón "fertőtlenítve" azt. Mivel a tisztítószerek nem szüntetik meg a szagokat okozó baktériumok táptalajaként szolgáló szervesanyagokat így újból kialakulnak a szagot előidéző baktérium tenyészetek a csövek falán. Az enzimek viszont azt a táptalajként funkcionáló szervesanyag halmazt bontják le, ahol a szagokat előidéző baktériumok nőhetnének!

Használata biztonságos és hatékony megoldást nyújt már 50 éve. Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló! Nem veszélyes, nem maró hatású.

Az Odormute™ C enzim-alapú tisztítószer teljesen szagtalan. Használata gazdaságos, költséghatékony.

Számos felhasználási lehetőséget nyújt az Odormute™ C enzim-alapú koncentrátum készítmény, bárhol alkalmazható a szagok megszüntetésére.

 • Kennelek, kifutók
 • Macska, kutya problémák szőnyegen, kárpiton
 • Lefolyók
 • Falak, padlók, hűtőszekrények, fagyasztók és egyéb felületek szagtalanítása
 • Egyéb használat
 • Mezőgazdaság

 

Kennelek, kifutók, udvar

Ha kenneljét akarja szagtalanítani természetes módon, akkor az Odormute™ C készítmény közel 0,5 kg-os kiszerelése 1 évre elegendő a kezelésekre, ami akár betonon, padló burkolaton vagy sima talajon is alkalmazható. De a padlón kivül a kutya fekhelye is kezelhető a készítménnyel.

Elsődleges alkalmazás

Azokon a helyeken, ahol a szagok nagy problémát okoznak a következő keverési arány alkalmazható: 1/2 evőkanál Odormute™ C / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

Kijuttatás után az oldatnak meg kell száradnia a felületen.

Az első használat után a következő keverési arány alkalmazható: 1/2 evőkanál Odormute™ C / 3 gallon ( 11 liter ) langyos viz. A fenti utasításokat betartva.

 

Macska, kutya problémák szőnyegen, kárpiton

Keverési és használati javaslat:

 1. 1/2 evőkanál Odormute™ C / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.
 2. A felület nagyságától függően használható virág permetező vagy nagyobb kézi permetező. Fontos, hogy mindenhol kezeljük a felületet, ahova a vizelet eljuthatott. Az oldatnak el kell érnie a szag forrását. Fontos, hogy az Odormute™ készítmény a szagokat megszünteti, de nem riasztja el kedvencét az adott helytől.
 3. Macska vizelet szagmentesítése ruhán
 4. Macska vizelet szagtalanítása szőnyegen ( színteszt szükséges )
 5. Macska vizelet szagtalanítása kárpiton, matracon ( színteszt szükséges )

 

Lefolyók

Az Odormute™ C használatával megszüntethető a szervesanyagok okozta dugulás és lerakódás. Tisztán és szagmentesen tartja a lefolyócsöveket. Megszünteti a csatornaszagokat. Hatékonyan használható ipari és háztartási méretekben kis vagy nagy forgalmú helyeken, iskolák, kórházak, intézmények, élelmezési és feldolgozói üzemekben, éttermekben és kávéházakban. megszünteti a csatornaszagokat WC-ben, piszoárokban.

Alkalmazható konyhák mosogató lefolyókban, üzemi konyhák mosogató és padlólefolyókban, zsírcsapdákban, kukák és konténerek kimosására. Toalettekben padló lefolyókban, padlófelmosásra, piszoárokban, kád, mosdó, zuhanykabinok lefolyóiban. Továbbá hatékonyan alkalmazható fodrászatok, szépségszalonok, mosodák lefolyóiban, hajók illemhelységeiben, kültéri WC-knél ( árnyékszék, pottyantós ).

Adagolás: az előírásnak megfelelő mennyiségű készítményt 1 pohár langyos vízben oldott állapotban kell a lefolyókba önteni. A kezelendő lefolyók közül mindig a közmű csatornához legközelebbivel kell kezdeni a kezelést, hogy a készítmény által a csövek faláról leválasztott maradványok ne okozzanak dugulást. Több szintes épületekben az első szinten kell kezdeni a készítmény használatát. 24 óra elteltével kezdhető el a következő szint kezelése. A kezeléseket lehetőleg akkor végezzük, amikor tudjuk, hogy a legtovább lesz használaton kívül a lefolyó ( általában az esti órák, zárás előtt közvetlenül ).

A készítmény használata kimondottan biológiai kezelés.

 • hatékony, mert már több, mint 50 éve működik

 • biztonságos

 • nem mérgező

 • nem maró

 • nem veszélyes

 • könnyű használni

Használati útmutató: keverje el langyos vízzel a megadott mennyiséget a lebontó enzimek aktiválásához. Majd öntse a szag forrására. Kijuttatható flakonos vagy egyéb pumpás permetezővel nagyobb felületek kezelésére. Az általános karbantartási eljárások közé érdemes beépíteni az Odormute™ C készítménnyel való biológiai kezelést, hogy kontrolálhatóak legyenek az egyébként természetes folyamatokban folyamatosan keletkező szagok.

Általános keverési arány:

1/2 evőkanál Odormute™ C / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Nagyobb arányú oldat nem károsítja a kezelt felületet, de gyorsítja a szag eltüntetését. Ha Odormute™ előtt más tisztítószerel kezelt a felület akkor a szag már nem biztos, hogy megszüntethető. Bármilyen felületen alkalmazható a készítmény betontól a szőnyegig ( kivéve keleti szönyegek ).

Keverési javaslat:

 1. 1/2 evőkanál Odormute™ C 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.
 2. A por alakban tartósított enzimek a langyos vízben aktiválódnak. Az aktiválástól kezdődően a készítményt 4 órán belül fel kell használni a legjobb hatás eléréséhez.
 3. A víz hőmérséklete 7°C és 60°C között kell lennie. Az optimális hőmérséklet tartomány 21-32 °C. A fagy nem árt az enzimeknek, de a 60°C feletti magas hőmérséklet elpusztítja őket.
 4. Javasolt a kezelés során gumikesztyűt alkalmazni, hosszan érintkezés az oldattal eltünteti az elhalt bőrsejteket és irritációt, bőrpirosodást okozhat. Kerülni kell az oldat nyitott sebekbe való bejutását. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén, kontakt lencsék eltávolítása után hideg vízzel kell alaposan öblíteni. Ha irritáció lépne fel, orvoshoz kell fordulni.

 

Falak, padlók, hűtőszekrények, fagyasztók és egyéb felületek szagtalanítása

Alkalmazható a háztartásban hűtőszekrények, fagyasztók, jégkészítő gépek szagtalanítására. Kisállat tartásban: hörcsög terrárium, hörcsögketrec szagmentesítésre, tengeri malac ketrec szagmentesítésre, hüllő terrárium szagmentesítésre, patkány és egér ketrecek szagmentesítésre, nyúl ketrec szagmentesítésre, madárkalitka szagmentesítésre, papagájketrec szagmentesítésre, kutya szállító ketrecek szagmentesítésre, kutyaszállító dobozok szagmentesítésre, macska szállító dobozok szagmentesítésre, görény almok szagmentesítésre.

Füstszag, dohányfüst szag, fugák szervesanyagmaradék eltüntetésére alkalmazható. WC-k, toalettek, pissoirok, konyhák, üzemek padlóinak tisztítására alkalmas.

Keverési és használati javaslat

 1. 1/2 evőkanál Odormute™ C 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz.
 2. Az oldatnak el kell érnie a szag forrását, így be kell áztatni a kezelendő felületet. A felület nagyságától függően használható virág permetező vagy nagyobb kézi permetező.
 3. Az oldatnak meg kell száradnia a felületen.

 

Egyéb használat

Az Odormute™ C poralakú enzimalapú tisztítószer koncentrátum adagolási javaslat háztartási, ipari használatnál( ezektől el lehet térni, ha nem túl nagy a szennyeződés és szűrő is használt):

 • Fodrászat, szépségszalon lefolyók: 1 teáskanál / nap.
 • Kád, zuhany, mosdó lefolyók : 1 teáskanál / hónap.
 • Zsírcsapdák, olajcsapdák, zsírfogók, olajfogók ( ipari) : 16 evőkanál / nap vagy ahogy szükséges.
 • Mosoda lefolyók, mosogatók, piszoárok : 1 evőkanál / hetente.
 • Szennyvíz tartályok, pöcegödrök, emésztőgödrök : 16 evőkanál / 2 m3 / év vagy ahogy szükséges.
 • Hajó WC, mobil WC-k : 1 evőkanál / 37 liter vízhez / minden töltéskor.
 • Árnyékszékek 4 evőkanál / 22 literbe elosztva / hónap.

 

Mezőgazdaság

Mezőgazdaságban használható állattartó telepek trágyakezelésére, trágyatárolókban, ólakban, dögkutakban. Teljesen vegyszer mentes kezelés.

Az Odormute™ C poralakú koncentrátumot langyos vízben fel kell oldani adagolás előtt. Ha az alaklmazási területen a hőmérséklet 15,5 °C alatti akkor dupla dózist kell használni. Trágyakezelés esetén legalább 3 heti trágya felhalmozásra szükség van, hogy beinduljon az elsődleges emésztési folyamat. Nagyon fontos, hogy az Odormute™ C készítmény jól szellőztetett helységekben alkalmazható. A hatékonyság érdekében nem alkalmazható semmiféle baktérium ölő szer.

 • Derítő tavas szennyvíztisztítás / 3785 m3 -ként: első alkalmazás / 5,5 kg , 350 liter vízben elkeverve és egyenletesen a felszínre kipermetezve. - Ha szükséges újraismételni: 2,75 kg , 350 liter vízben elkeverve és egyenletesen a felszínre kipermetezve.
 • Trágya kezelők, hígtrágya tartályok / 38 m3-ként: első alkalmazás / 900 g , 350 liter vízben elkeverve és egyenletesen a felszínre kipermetezve. - Szükséges esetén ismételni: 450 g , 350 liter vízben elkeverve és egyenletesen a felszínre kipermetezve.
 • Baromfi, sertés, szarvasmarha ólak, istállók, vadállat tartó telepek és ezek trágyakazlai: 2 evőkanál / 37 literhez keverve. 3,7 liter oldat 45 m2 terület kezelésére alkalmas. - Szükséges esetén ismételni
 • Baromfitrágya kezelés: 2 evőkanál / 3,78 liter vízhez keverve. 3,7 liter oldat 45 m2 terület kezelésére alkalmas. - Szükséges esetén ismételni
 • Ló-, szarvasmarhatrágya kezelés: 450 g / 190 liter vízhez keverve. 3,7 liter oldat 45 m2 terület kezelésére alkalmas. - Szükséges esetén ismételni

 

termékjellemzők

Méret 450g
Tartalom por alakú koncentrátum 32 evőkanál, kb. 450g, elsődleges oldatként: 235 liter
Használati utasítás Lásd a részletes leírásban, az adott területnek megfelelően.
Tárolás száraz, hűvös helyen, gyermekek elöl elzárva

Vélemények (0)

Még nincsenek részletes értékelések. Legyél Te az első, aki leírja véleményét!

Értékelés írása

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.