Odormute Powder szagtalanító granulátum

Cikkszám: TER-4675-8674-0 | Gyártó cikkszáma: 101 |

Készleten

Általános szagtalanító készítmény, bármely organikus szag megszüntetésére. Hatékony a kutya-macska vizeletszag eltávolítására. Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

Súly:85.0gr

2 150 Ft

kiszállítás 1 174 Ft

ha most megrendeled, akár hétfőre az otthonodban lehet

Forgalmazó: BARBO PET NET Kereskedelmi Kft.

Leírás

Odormute™ Powder - szagtalanítás a természet erejével. Bármely organikus szag megszüntetésére használható. Több, mint 50 éve alkalmazzák az Odormute™ termékeket, mert garantáltan működik!

Az Odormute™ formulák gazdaságos kiszerelésűek és költséghatékonyak!

Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

Általános felhasználási lehetőségei:

 • szőnyeg, padlószőnyeg
 • ruhanemű
 • kárpit, szövetbútor, matrac
 • kellemetlen szagok kutyákon
 • kutya problémák, kutyakennel, kifutó
 • macska problémák, macskaalom szagtalanítás, macskavizelet eltávolítása
 • falak, padlók, hűtőszekrények, fagyasztók és egyéb felületek kezelése

Az Odormute™ enzimes tisztítószer általános keverési arány:

1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Nagyobb arányú oldat nem károsítja a kezelt felületet, de gyorsítja a szag eltüntetését. Ha Odormute™ előtt más tisztítószerel kezelt a felület akkor a szag már nem biztos, hogy megszüntethető. Bármilyen felületen alkalmazható a készítmény betontól a szőnyegig (kivéve keleti szőnyegek).

Keverési javaslat:

 1. 1 evőkanál Odormute™ Powder 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos víz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.
 2. A por alakban tartósított enzimek a langyos vízben aktiválódnak. Az aktiválástól kezdődően a készítményt 4 órán belül fel kell használni a legjobb hatás eléréséhez.
 3. A víz hőmérséklete 7°C és 60°C között kell lennie. Az optimális hőmérséklet tartomány 21-32 °C. A fagy nem árt az enzimeknek, de a 60°C feletti magas hőmérséklet elpusztítja őket.
 4. Javasolt a kezelés során gumikesztyűt alkalmazni, hosszan érintkezés az oldattal eltünteti az elhalt bőr sejteket és irritációt, bőrpirosodást okozhat. Kerülni kell az oldat nyitott sebekbe való bejutását. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén, kontakt lencsék eltávolítása után hideg vízzel kell alaposan öblíteni. Ha irritáció lépne fel, orvoshoz kell fordulni.

Bármely felületen alkalmazható az Odormute™ készítmény. Néhány alkalmazás: kutyafekhely, folttisztítás, kuka, konténer, hűtőszekrény, fagyasztó, kisállat kalitka, kisállat akvárium illetve füst szag eltávolítása. Ezen kívül bárhol alkalmazható a kellemetlen szagok megszüntetésére.

 

Hogyan alkalmazzuk szőnyegen, padlószőnyegen?

Nagyon fontos, hogy mindig egy kis felületen ki kell próbálni az Odormute™ -t, mielőtt az egész szőnyeget vagy egy nagyobb felületet szükséges kezelni.

Kisebb foltok, felületek:

 1. Alkalmazás előtt tesztelni kell egy kis felületen (színteszt). Áztatni kell hagyni, majd kiszárítani.
 2. Nagyobb szőnyegek illetve padlószőnyegek esetében az összes szag forrását meg kell keresni és kezelni.
 3. 1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 liter langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.
 4. Beáztatás után hagyni kell a kezelendő felületeket 1 órán át ázni.
 5. Kezelés után teljesen ki kell szárítani a szönyeget. Javasolt a felületet törölközövel áttörölni és hajszárítóval vagy ventillátorral szárítani. Ellenkező esetben a nedvesen maradt felületen penészedhet az anyag és ammónia szagú lesz.

A szőnyeg teljes kezelése:

 1. Kezelés megkezdése előtt próbát kell végezni egy kis felületen ( színteszt szükséges ). Kutya macska vizelet szag eltüntetése szőnyegből.
 2. Kutya macska pisiszag eltüntetése szőnyegből kárpittisztító géppel is végezhető a tisztítás ilyenkor a szőnyegtisztító szerek helyett Odormute™ -t kell használni.
 3. 1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel és adagolható a géphez.
 4. Száradás után, amennyiben a szag megszünt a gépbe adagolható a szőnyeg illatosító szer.

- Fontos, hogy a szőnyeg teljesen kiszáradjon. Ellenkező esetben a nedvesen maradt felületen penészedhet az anyag és ammónia szagú lesz. Ha ez mégis előfordul, akkor újra át kell mosni a szőnyeget Odormute™ oldattal és 4 evőkanál szódabikarbónát adagolni a mosáshoz. A szódabikarbóna semlegesíti a hugysavat és van egy természetes szag mentesítő hatása.

- Kisebb felületek száradása segíthető hajszárítóval vagy ventillátorral. Nagyobb felületkezelés esetén emelt állapotban kell szárítani a szőnyeget.

- Vastag és shag szőnyegek esetében nagy gondot kell fordítani az áztatásra.

- Keleti szőnyegek esetében nem alaklmazható az Odormute™.

 

Hogyan alkalmazzuk ruhaneműn?

 1. Keverési javaslat mosógépi használat esetén 1 teljes mosáshoz 3 evőkanál Odormute™ por. A 3 evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por.
 2. Az oldatot 25 - 45 °C vízhez kell önteni lavorba, kádba, amiben a ruhát áztatni kell. Kb. 11-12 liter vízhez adagoljuk a feloldott készítményt.
 3. Ezt követően áztatni kell a ruhákat 1 órán át. Ha a szag megszűnt, akkor a mosógépbe töltjük a ruhát.
 4. A mosógép végig mehet a mosáson. Amennyiben a mosás során eltűntek a szagok, mosópor adagolható a gépbe. Ha mégsem, akkor ismételni kell Odormute™ - tal a mosást a mosópor adagolása előtt.

 

Hogyan alkalmazzuk kárpiton, szövetbútoron vagy matracon?

Ezeket a felületek is lehet kezelni az Odormute™ enzimes tisztítószerrel, de talán ezek a legnehezebben kezelhető felületek. A készítménynek el kell érnie a szag forrását, hogy megszüntesse azt. A szagok megszüntetése garantált csak a nehézséget a matrac teljes kiszárítása jelenti, miután a kezelés befejeződött. Ha a matrac vagy szivacs nem szárad ki teljesen, akkor penészedhet és ammónia szagú lesz a nedvesen maradt rész. Így a gyártó azt ajánlja, hogy ezen felületek csak a legvégső esetben legyenek Odormute™ -tal kezelve.

Alkalmas autókárpit tisztításra, szagtalanításra. Bútorok, kanapék, ülőgarnitúrák, fotelek, matracok tisztítására, szagtalanításra. Megszüntethető bármely organikus szag, mint pl. kiburult tej szag, halászlé szag, kisállat vizelet szag, hányás szag, izzadságszag autókban egyéb helyen stb.

Keverési és használati javaslat

 1. 1 evőkanál Odormute™ Powder 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz.
 2. Az oldatnak el kell érnie a szag forrását, így be kell áztatni a kezelendő felületet.
 3. Beáztatás után hagyni kell a kezelendő felületeket 1 órán át ázni.
 4. Ki kell teljesen szárítani a kezelt anyagot. Javasolt a felületet törölközövel áttörölni és hajszárítóval vagy ventillátorral szárítani.

 

Kellemetlen szagok kutyákon

Alkalmazható, mint szagtalanító spray kutyákra.

 1. 1 evőkanál Odormute™ Powder 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz.
 2. A kutya szőrét jól be kell dörzsölni az oldattal. A szem, száj és orr környékét kerülni kell, szükség esetén körbe kell mosni ruhadarabbal. Kellemetlen, erős szagok esetén az oldat egy órán át száradjon.
 3. Ezekután alaposan, bő tiszta vízzel le kell öblíteni az oldatot és tiszta vízzel átmosni a kutya szőrét. Egyes esetekben bőr irritáció előfordulhat. Ha igen, akkor az Odormute™ oldatos mosást abba kell hagyni és alaposan, bő tiszta vízzel átmosni a kutya bőrét és szőrét.

 

Hogyan távolítsuk el a vizeletszagot a kutyakennel és kifutó területéről?

Alkalmazható egy vagy több kutya esetében is a kennelekben, kifutókban a kutyavizelet szagtalanítására. A kert, terasz vagy akár belső térben kutyapisi szagtalanítására, megsemmisítésére. Alkalmazzák kutyatenyésztők, kennelek, kutya menhelyek, kutyapanziók, egy vagy több kutyás gazdik. Megszünteti a kellemetlen szagokat minden felületen és beáztatva a földben is illetve a beton pólusaiban. Használható beton, csempézett felületen vagy akár földön, füves területen.

Elsődleges alkalmazás

 • Azokon a helyeken, ahol a szagok nagy problémát okoznak a következő keverési arány alkalmazható: 1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.
 • Az oldatnak el kell érnie a szag forrását, tehát fontos, hogy a kezelendő felületet be kell áztatni. Ha nem áztatjuk be a felületet, a jelen levő vizelet mélyebbről továbbra is kellemetlen bűzt áraszthat.
 • A hőmérséklet esésével ősszel és télen a dózis megduplázására szükség lehet.
 • Kijuttatás után az oldatot hagyjuk beivódni és magától megszáradni a felületen.
 • Az első használat után a következő keverési arány alkalmazható: 1 evőkanál Odormute™ Powder / 3 gallon ( 11 liter ) langyos viz. A fenti utasításokat betartva.

 

Macska problémák, macskaalom szagtalanítás, macskavizelet eltávolítása

A macskaalom szagtalanítása illetve annak környékének szagtalanítása házilag roppant egyszerű az Odormute™ készítménnyel.

A készítmény alkalmazása:

Ha kellemetlen szagú a macskaalom és annak környéke, vagy macskája nem mindig az almot használja, akkor az Odormute™ készítmény megoldja a kisállattartással járó kellemetlen szagokat. A készítményt por alakban a friss macskaalomra kell kiszórni, hogy megelőzze a bűzös szagokat. Vizelet szag- és folteltávolító spray-ként alkalmazva vagy szivaccsal átitatva a szőnyegen, kárpiton, ülőgarnitúrán, széken, fotelen szünteti meg a kellemetlen szagokat. Macska akár kandúr macska vizelet szag eltüntetésére alkalmazható. Kölyök macska esetében is alkalmazható, mert teljesen természetes anyagokból áll a készítmény. Eltávolítja a régi foltokat is, segít a szobatisztaság kialakításában, teljesen környezetbarát, lebomló termék.

Keverési és használati javaslat

 1. 1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.
 2. A felület nagyságától függően használható szivacs, virág permetező vagy nagyobb kézi permetező. Fontos, hogy mindenhol kezeljük a felületet, aholva a vizelet eljuthatott. Lemosható szivaccsal a falfelület. Az oldatnak el kell érnie a szag forrását. Fontos, hogy az Odormute™ készítmény a szagokat megszünteti, de nem riasztja el kedvencét az adott helytől.
 3. Macska vizelet eltávolítása ruháról ( színteszt szükséges )
 4. Macska vizelet eltávolítása szőnyegből ( színteszt szükséges )
 5. Macska vizelet kárpiton, matracon ( színteszt szükséges )
 6. Új macskaalom esetében az alkalmazás 1 evőkanál a felszínre kiszórva.

 

Falak, padlók, hűtőszekrények, fagyasztók és egyéb felületek kezelése

Alkalmazható a háztartásban hűtők, fagyasztók, jégkészítő gépek szagtalanítására. Kisállat tartásban: hörcsög terrárium, hörcsögketrec szagmentesítésre, tengerimalac ketrec szagmentesítésre, hüllő terrárium szagmentesítésre, patkány és egér ketrecek szagmentesítésre, nyúlketrec szagmentesítésre, madárkalitka szagmentesítésre, papagájketrec szagmentesítésre, kutya szállító ketrecek szagmentesítésre, kutyaszállító dobozok szagmentesítésre, macska szállító dobozok szagmentesítésre, görény almok szagmentesítésre.

Füstszag, dohányfüst szag, fugák szervesanyagmaradék eltüntetésére alkalmazható pl. a konyhában.

Autókárpit tisztításra is alkalmazható. A készítménnyel megszüntethető az autókban kellemetlen hányás szag, kisállatszag, kiömlött tej vagy kakaó szag, kiömlött romlott ételszag.

Keverési és használati javaslat

 1. 1/2 evőkanál Odormute™ Powder 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz.
 2. Az oldatnak el kell érnie a szag forrását, így be kell áztatni a kezelendő felületet. A felület nagyságától függően használható szivacs, virág permetező vagy nagyobb kézi permetező.

Az oldatnak meg kell száradnia a felületen.

Az Odormute™ Powder használata egy kutyapisis szőnyegen:

termékjellemzők

Méret 85g
Tartalom por alakú, 6 evőkanál; kb. 85g; 22 liter elsődleges oldathoz elegendő
Használati utasítás Lásd a részletes leírásban, az adott területnek megfelelően.
Tárolás száraz, hűvös helyen, gyermekek elöl elzárva

Vélemények (0)

Még nincsenek részletes értékelések. Legyél Te az első, aki leírja véleményét!

Értékelés írása

Hasonló termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.