TickLess Baby, kullancsriasztó készülék

Cikkszám: TER-49A1-AE35-0 | Gyártó cikkszáma: TICKB |

Készleten

Ultrahangos kullancsriasztó készülék kisbabák és gyermekek számára 5 éves korig.

5 490 Ft

kiszállítás 1 174 Ft

ha most megrendeled, akár keddre az otthonodban lehet

Forgalmazó: BARBO PET NET Kereskedelmi Kft.

Leírás

A TickLess Baby egy kiváló hatásfokkal működő készülék pulzáló, 40 kHz-es ultrahangot bocsát ki, amely nem káros és nem kellemetlen sem az emberek, sem az állatok számára, de zavarja a kullancsokat és bolhákat, távol tartva azokat a babától.

Az 1992-ben kifejlesztett terméket egy ismert olasz egyetem Parazitológiai Tanszéke tesztelte és azóta a természetet kedvelő emberek számára ideális társ bármely szabadban végzett tevékenységhez.

A készüléket rögzítse a baba ruházatához, felszereléséhez úgy, hogy azt a baba ne tudja lenyelni. A kibocsátott hanghullámokat ne fojtsa el azzal, hogy zsebbe, táskába teszi.

A hatótávolsága 1,5 méter és a lítium elemnek köszönhetően 10-12 hónapig nyújt nagyfokú biztonságot paraziták ellen.

Figyelmeztetés: Kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható. A kibocsátott ultrahang-hullámokat ne fojtsa el azzal, hogy zsebbe, táskába teszi a készüléket. Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Amennyiben gyermekén kullancsot találna, azt azonnal távolítsa el hagyományos módon.

A termék elsődlegesen preventív, vagyis a megelőzést szolgálja. Ideális megoldást kínál a kullancsok és bolhák távoltartására környezetbarát módon, ellenjavallatok nélkül.

A TickLess Baby további előnyei:

  • Vegyszermentes: Köszönhetően az ultrahangnak a készülék kemikáliák nélkül tartja távol a kullancsokat gyermekétől.
  • Védelem akár 12 hónapon keresztül: Az ultrahang kibocsájtás hatékonyságát a beépített lítium elem 10-12 hónapon át biztosítja.
  • Hatósugár 1,5 méter: A TickLess Baby 1,5 méteres hatósugárban nyújt védelmet gyermeke számára.
  • Cseppálló (IP13): A készüléket a nedvesség nem károsítja (IP13), de a riasztó nem vízálló - a vízzel való érintkezést kerülni kell, a készüléket a folyamatos hatékonyság érdekében szükség esetén ki kell szárítani.
  • Működés ellenőrző gomb: A gomb egyszeri megnyomására felvillanó leddel bármikor ellenőrizheti a készülék működését.

Figyelem a termék csomagolása eltérhet a képtől!

termékjellemzők

Tartalom 1 db
Szín fehér, rózsaszín
Használati utasítás Húzza ki a nyelvecskét a készüléket működtető (nem cserélhető) lítium elem aktiválásához, majd nyomja meg egyszer a gombot. A bekapcsolást 4 villanás jelzi. Az aktiválást követően a gomb egyszeri megnyomására felvillanó piros leddel bármikor ellenőrizheti a működést. A készülék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP13). Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt, így abban a nedvesség nem tesz kárt. A készüléket rögzítse a baba ruházatához, felszereléséhez úgy, hogy azt a baba ne tudja lenyelni. A készülék normál hőmérsékleten az aktiválást követően körülbelül 9-12 hónapig tarthatja távol a parazitákat.

Vélemények (0)

Még nincsenek részletes értékelések. Legyél Te az első, aki leírja véleményét!

Értékelés írása

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.