8 sze2018

II. Mini Moszi Tali - Vízparti Kutyás Nap

Délegyházai hétvégi kültéri rendezvény kutya tulajdonosok és érdeklődők számára.

Sze 08 - 2337 Délegyháza, Nomád part

 
II. Mini Moszi Tali - Vízparti Kutyás Nap
Térkép mutatása

Helyszín

2337 Délegyháza, Nomád part

Tavirózsa Kemping, Naturista part

Várható időjárás

tiszta
26°11°
8 hónap, 2 hét ezelőtt frissítve

Vízparti Moszkvai őrkutya találkozóra invitálunk minden kedves "Moszi" imádót! Nem csak Moszkvai őrkutyákat várunk rendezvényünkre, hanem minden pancsolni vágyó 4 lábút, családjával együtt és azokat, akik a fajta iránt érdeklődnek!

Szépségversennyel várjuk a résztvevőket, ahol 5 kategóriában lesznek bírálva a kutyák! A Moszkvai Őrkutyákat 3 kategóriában lehet nevezni, kölyök, szuka és kan. A másik két kategóriába pedig, minden más kutyus jelentkezését várjuk, fajtatiszta és keverék kategóriába!

A trükkösebb kutyusok számára lesz trükkverseny is, ahol kezdő és haladó kategóriában mutathatjátok meg tudományotokat! A produkciónak csak a képzelet szabhat határt, illetve a kutya egészségügyi biztonsága! A trükkök bemutatására 2:30 percetek lesz, kérlek erre figyeljetek oda. Hozhattok zenét és kellékeket is, a kezdőknél jutifalat vagy más motivációs eszköz is kéznél lehet!

Versenyek terén még egy újdonsággal készülünk nektek és ez nem más, mint az úszóverseny kutyáknak! A kutyusok a partról lesznek indítva egyesével, lesz egy bója a vízben, ami mellett való elhaladást mérjük stopperral. Hogy hogyan veszitek rá kutyusotokat, hogy beússzon, az rajtatok múlik. Lehet apport tárggyal vagy a gazdi is úszhat egyet!

Továbbá kutyás bemutatókkal és előadásokkal várjuk az érdeklődőket! Luna Moszi megmutatja tánc tudását egy dog dancing kűr keretein belül. Kutyás frizbi bemutató is ékesíti a nap programját, Nagy Éva és Bony főszereplésével, akik eredményes Frizbi és dog dancing versenyzők, illetve Luna Moszi is megmutatja, hogy akár egy Moszkvai Őr is frizbizhet! Éva és Bony is készülnek egy tánccal, illetve a trükkverseny zsűrizésében is részt vesznek!

A Tavirózsa Kutyasuli tanulói engedelmes bemutatóval lépnek fel a nap folyamán. Varga Csaba a Lajta Dogcentrum Kutyaiskola vezetője és egyben a Lajtaparti Moszkvai Őrkutya kennel tulajdonosa előadást tart a kutyanevelésről, külön hangsúlyt fektetve a Moszikra!

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén is lesz kérdezz-felelek kerekasztal beszélgetés, nevelési/táplálási tanácsadással! Szepesi Gáborné a Moszkvai Őrkutya Alapítvány alapítója és a Sámsonkerti Sárkány Moszkvai Őrkutya kennel tulajdonosa tart előadást a fajtáról, azaz a Moszkvai Őrkutyáról! Végül, de nem utolsó sorban Szepesi Adrienn a Moszkvai Őrkutya Alapítvány elnöke tart beszédet, az alapítvány munkásságáról!

A szépségversenyre és a trükkversenyre a nevezés 500 Ft, az úszóversenyre való nevezés ingyenes! Lesz tombola is 5-öt fizet 6-ot vihet akcióval, a megvásárlásával és a nevezési díjakkal a Moszkvai Őrkutya Alapítvány védenceit támogatjátok!

A rendezvényre csak szocializált és érvényes oltásokkal ellátott kutyát szabad behozni. A rendezvényen pórázon legyenek a kutyák és a tüzelő szukákat kérem otthon hagyni! A program változás jogát fenntartjuk!

Szponzori támogatókat keresünk!
Az esemény megosztását megköszönjük!

További információk az esemény Facebook oldalán!

Kérdések/hozzászólások

Legyél az első, aki hozzászól! | Te mit gondolsz?

  Programok a környéken

   Közelgő rendezvények

    Neked ajánljuk

    Moszkvai őrkutya fajtastandard

    Moszkvai őrkutya fajtastandard

    FCI csoportbesorolással nem rendelkezik

    Iratkozz fel hírlevelünkre

    log

    Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
    Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.