19 feb2019

Totyogó Kutyás Élményterápia

Debreceni beltéri rendezvény kutya tulajdonosok és érdeklődők számára.

Feb 19 - 4028 Debrecen, Kassai utca 129.

 
Totyogó Kutyás Élményterápia

Helyszín

4028 Debrecen, Kassai utca 129.

Kassai Irodaház (fsz, 2.)

Elsőként az országban a totyogó korosztálynak is szeretnénk biztosítani a fejlesztő kutyás élményeket, ezért új csoportot indítunk az 1-3 éves korosztály számára! Várjuk szeretettel a kis felfedezőket és anyukáikat!

Ebben a korban nagyon fontos a gyermekeknek az új élmények biztosítása, hogy átélhessék a felfedezés örömét, növekedjen önbizalmuk, és minél többet megismerjenek az őket körülvevő világból. Már nem elegendő önmagában anya jelenléte, és egy átlagos lakás nyújtotta tér a végtelennek tűnő energiákkal és hatalmas mozgásigénnyel rendelkező totyogóknak. A téli hónapok beköszöntével pedig leszűkülnek azok a lehetőségek, amik az energialevetésre adódnak. A kutyák jó társak a játékban, mozgásban, felfedezésben, egy képzett segítő kutya pedig a legjobb társ mindezekben!

A foglalkozásokat Varga Viola vezeti, aki szociálpedagógus, gyógypedagógus, egy 15 hónapos kislány édesanyja, és három kutya gazdája. Kislánya születése előtt 6 éven keresztül vezetett kutyával asszisztált terápiákat súlyosan és halmozottan sérült gyermekeknek, kislánya megérkezése óta pedig próbál segítséget nyújtani, tanácsokat adni olyan kismamáknak, akiknek gyermeke kutyás családba születik.

A foglalkozások alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk a szabad mozgástér biztosítására, az élmények megélésére, a játékos tanulásra. Igyekeztünk úgy összeállítani a feladatokat, hogy irányított keretek között ugyan, de szabadon, rugalmasan, sok-sok játékba ágyazva működjenek együtt a kicsik a kutyával, egymással, anyukáikkal. Az életkori sajátosságoknak megfelelően játékosan, szinte észrevétlenül fejlesztjük az érzékelést-észlelést, hallási, látási figyelmet, az önálló mozgásokat, a kooperációs- és társas készségeket.

A résztvevők létszáma korlátozott, maximum 6 totyogó-anyuka párost tudunk fogadni! A foglalkozások havonta egyszer kerülnek megrendezésre, keddi napokon, délelőtt 10.00 - 10. 45 között. Helyszín a Csodakutya Alapítvány irodája melletti terem a Kassai Irodaházban. A Kassai Irodaház tömegközlekedéssel jól megközelíthető, zöldövezetben található, az irodaház előtt a parkolás ingyenes.

A foglalkozáson való részvétel feltétele az előzetes regisztráció ezen az űrlapon és a részvételi díj átutalása a Csodakutya Alapítvány bankszámlaszámára: Cib Bank 10700141 - 48858502 - 51100005

Részvételi díj: 2000 Ft/ totyogó-anyuka páros

Foglalkozások havonta 1x, keddenként, 10.00 - 10.45 között.

A foglalkozás helyszíne: A Csodakutya Alapítvány irodája melletti terem
Cím: 4028, Debrecen, Kassai u. 129. fsz. 2. (Kassai Irodaház)

Egyéb információk:
Kérjük a foglalkozásra érkezzenek pár perccel korábban!
Kérjük az édesanyákat, váltócipőt hozzanak magukkal!

Kontakt: Fábiánné Mile Alíz +36 20 352 10 15

Forrás és további információk az esemény Facebook oldalán!

Belépőárak

 • Részvételi díj 2 000 Ft

Kérdések/hozzászólások

Legyél az első, aki hozzászól! | Te mit gondolsz?

  Programok a környéken

   Közelgő rendezvények

    Neked ajánljuk

    Kutyás nő lettem! Mert csodák igenis léteznek!

    dec. 1, 2014

    Kutyás nő lettem! Mert csodák igenis léteznek!

    Hiszem, hogy bár nem tudunk kibújni a bőrünkből, mindenki meg tud változni. Nagy célt tűztem ki magam és kutyáim elé…..

    Iratkozz fel hírlevelünkre

    log

    Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
    Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.