Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány

Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány

Munkatársaink

  • Nyitrai Tímea

Bemutatkozunk

A Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány elsődleges célja a Miskolci Állategészségügyi Telepre bekerült állatok mentése, gazdásítása.

Évek óta kapcsolatban állunk a miskolci gyepmesteri teleppel, korábban a Miskolci Állategészségügyi Telep Kutyáinak Támogatói körében dolgoztunk azon, hogy a gazdátlan állatoknak otthont találjunk. 

2016. januárja óta egyedüliként mi mentjük az állatokat a miskolci gyepmesteri telepről, egyetlen más miskolci vagy Miskolc környéki szervezet sincs jelen. Munkánk eredményeként több, mint egy éve nincs altatás a Miskolci Állategészségügyi Telepen. 

Küldetésünk az elhagyott, bántalmazott, kóbor állatoknak adni egy második esélyt a boldog, teljes, gazdás élethez.

Ideiglenes befogadóink segítségével a mentett állataink gyorsabban, problémamentesen tudnak beilleszkedni leendő családjukba. 

Mivel folyamatosan kijárunk a gyepmesteri telepre, a mentésre váró állatokról, természetükről, viselkedésükről, korábbi életükről hiteles képet tudunk adni a jövendőbeli gazdáknak. Tapasztalataink igazolják, hogy így az örökbefogadásuk zökkenőmentesen zajlik le, elkerülve azt, a későbbiekben bármilyen okból visszavigyék az állatot a gyepmesteri telepre.

Az állatokat csak orvosi vizsgálat után, oltva és chipezve, számos esetben ivartalanítva adjuk örökbe.

Az örökbefogadókkal és befogadó szervezetekkel állandó a kapcsolattartás, folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket, fotókat a korábbi védenceinkről. 

Szeretettel várjuk sorainkba, aki bármilyen formában segíteni szeretné munkánkat. Ennek számtalan módja van: ideiglenes befogadás, szállítás, befogás, hirdetés, valamint a Miskolci Állategészségügyi Telep kéthetente tartott Nyílt Napján a bekerült állatok megsétáltatása.

Az Alapítvány tagjai:

Nyitrai Tímea
Veres Ágnes
Puskás Ildikó
Szabó Judit
Papp Vanda

Számlaszám:

Raiffeisen Bank
12046119-01580295-00100001
IBAN: HU17120461190158029500100001
SWIFT: UBRTHUHB

paypal: miskolcimasodikesely@gmail.com

Adószám: 18844331-1-05

email: miskolcimasodikesely@gmail.com

Iratkozz fel hírlevelünkre

log

Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk, személyre szabott sütiket (cookies) használunk.
Az oldal használatával elfogadod az erre vonatkozó adatkezelési irányelveinket, melyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési szabályzatunkban.